medaille Custom

We roepen alle jeugdspelers van de tennisclubs in de regio en ver daarbuiten op om mee te doen aan dit oudste en gezelligste toernooi van de regio.

Het toernooi wordt gespeeld in de periode van 20 tot en met 26 juni en is verdeeld over 7 gezellige dagen boordevol leuke en sportieve activiteiten. De loting is op 10 juni, dus meld je snel aan via www.toernooi.nl

Nieuw dit jaar is een Grote Hoofdprijs die we gaan uitreiken! Hoe en wat de prijs is houden we voorlopig nog even geheim, maar een kleine hint: Het is leuk voor het hele gezin! Meld je aan bij het Spreeuwen Jeugdtoernooi en wie weet ga jij er wel met de prijs vandoor!

Tennis clinic en warming up

Tijdens de week van het Spreeuwentoernooi zijn er iedere middag activiteiten op het tennispark aan de Hartweg in Winkel. Jan Schreur en Nienke Berkhout organiseren op maandag, donderdag en vrijdagmiddag een Tennis clinic. Doe jij als jeugdspeler mee aan het toernooi? Grijp dan je kans en leer tijdens de clinic nog even wat tips voordat je de baan opgaat voor je wedstrijd. Maar ook als je niet mee doet met het toernooi ben je als jeugdspeler welkom. Je hoeft je voor de clinic niet aan te melden, kom gewoon naar de baan. Dus pak je racket en kom gezellig naar TC Winkel!

Voor de wedstrijdspelers zorgen Jan en Nienke op dinsdag en woensdag voor een stevige warming up. Reken er maar op dat je daarna als een speer je wedstrijd ingaat. Wil je meer informatie neem dan contact op met de toernooicommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je meer weten over TC Winkel, kijk dan op de website www.tcwinkel.nl of onze facebook pagina www.facebook.com/Tennisclub-Winkel

Foto: Ingezonden