IMG 4971aa BorderMaker

Wat is er nu leuker dan, om het voetbalseizoen af te sluiten met een wedstrijd tegen de ouders?

Op woensdag vond deze wedstrijd plaats op het hoofdveld van voetbalvereniging Winkel. De jeugd van F3 onder leiding van Aike Minnes en Ruud Neggers trad aan in het echte Winkel-tenue, terwijl de ouders een geel shirt hadden aangetrokken, om de jeugd een extra prikkel te geven, alsof er een wedstrijd werd gespeeld tegen buurman Nieuwe Niedorp.

IMG 5018aa BorderMaker

Het was een prachtig tafereel om te zien, want de ouders moesten nog "hard aan het werk" om het doelpuntenverschil te beperken.

Elders op hetzelfde veld vond een andere wedstrijd tegen de ouders plaats, daar stond de jeugd van F5M onder leiding van Boudien de Graaf en Gert Jan van Dijk. Ook daar werd er een mooie wedstrijd gespeeld. De sponsors van beide teams zijn blij dat de jeugd zo actief bezig is met het voetbalspel en willen hun naam dan ook wel verbinden aan deze teams.

IMG 5002aa BorderMaker

De bedrijven Sanisale.com, Ruud Neggers Klussenbedrijf en CPJ Techniek geven de jeugd een financieel steuntje in de rug, door Winkel F3 te sponsoren. Het F5M team krijgt ondersteuning van Bark Horeca.

IMG 5028aaaa BorderMaker

Omdat beide teams dit seizoen samen hebben getraind, was ook de afsluiting van het seizoen samen en daar hoort na een wedstrijd spelen natuurlijk een heerlijk patatje of andere snack bij.

IMG 4983aa BorderMaker