IMG 9421bb 640x480-BorderMaker

Stefanie van de Gragt, speelster van FC Twente en het Nederlands elftal, komt op 21 mei naar de Vriendinnendag van voetbalvereniging Winkel.

Zij neemt nog één of twee speelsters mee. ,,Voetballen wordt steeds populairder bij meisjes’’, zo constateert Anja Koning van voetbalvereniging Winkel. ,,Wij hebben ook steeds meer meidenteams. Om nog meer meisjes te laten ervaren hoe leuk voetbal is, houden we op 21 mei van 10 tot 12 uur een vriendinnendag.”

Alle meidenleden van VV Winkel mogen die dag hun vriendinnetje, buurmeiden of nichtje meenemen om samen te voetballen. Tijdens de Vriendinnendag voetballen meisjes in de leeftijd van 5 tot 12 jaar met elkaar. ,,Het plezier staat hierbij voorop. Doel van de dag is om meiden en hun ouders kennis te laten maken met de voetbalsport en met het meidenvoetbal bij VV Winkel. Ook dames van het eerste van Winkel zijn aanwezig om de meiden te begeleiden. Het moet een leuke voetbalochtend worden vol met voetbalactiviteiten die ze samen met een vriendin, klasgenootje, nichtje of buurmeisje kunnen doen”, legt Koning uit.

Deelname aan de Vriendinnendag op het complex van Winkel aan de Hartweg is gratis. Belangstellenden kunnen zich via het inschrijfformulier op de website van VV Winkel inschrijven, maar een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan ook.

Voor meer informatie: Anja Koning 06-13221327