zaterdag 23 april 2

Vroeger tennis gespeeld of altijd al een keer zin gehad om tennis te spelen?

Zaterdagmiddag 23 april vanaf 14.00 uur kun je geheel vrijblijvend kennis maken met tennis op het park van Tennisclub Winkel.

Ben je beginner, gevorderd of pro? Iedereen is deze middag van harte welkom om een balletje te komen slaan. Naast een sportieve middag zal het vooral een gezellige middag worden.

Een speciaal zomeraanbod

De hele zomer lekker tennissen wanneer jij tijd en zin hebt, voor iedereen die a.s. zaterdag naar TC Winkel komt is er een speciaal zomeraanbod.

Daarnaast is er toptennis te zien!

Het herenteam van o.a. de gebroeders Schreur dat in de eerste klasse speelt timmert aan de weg. Hun eerste wedstrijd hebben ze gespeeld en lieten daarbij meteen een 6-0 zege noteren. Wil jij Kevin, Jesse, Wouter, Rogier en Ernst in actie zien? A.s. zaterdag vanaf ca. 12.00 uur spelen zij hun eerste thuiswedstrijd op de gravelbanen van TC Winkel.

Neem je vrouw, man, buurman, buurvrouw, tante, of oom mee en kom a.s. zaterdag naar de tennisbaan, Hartweg 39 in Winkel (bij de Niedorphal)

Heb je vragen en/of opmerkingen dan kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.