IMG 1362 BorderMaker

Bij TC Winkel start op zaterdagmiddag 2 april het zomerseizoen op de gravelbanen.

Het openingstoernooi wordt gespeeld, er zijn demonstratie partijen en om 16.30 uur een clinic voor de senioren. Niet leden zijn welkom om te komen kennismaken met de tennissport en de club.

Nienke Berkhout verzorgt vanaf 1 april de tennislessen voor senioren en de jeugd. Doordat Nienke ook les geeft bij TV Barsingerhorn is uitwisseling mogelijk. Voor de jeugd wordt tennis bij TC Winkel extra aantrekkelijk. We organiseren deze zomer voor de jeugd het Spreeuwtjes toernooi, interne wedstrijdjes, Tennis Kids en er komen clinics ook voor kinderen die nog geen lid zijn.

Wil je meer weten of je aanmelden voor de lessen neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk even op haar website www.tennistrainingnienke.nl. Ook als je nog geen tennis lid bent kun je je bij Nienke opgeven voor de lessen.

Kom voor meer informatie over een lidmaatschap of de lesmogelijkheden op 2 april ‘s middags langs op het tennispark naast de Niedorphal aan de Hartweg in Winkel. Je kunt daar ook iedere maandagavond tijdens de racketavond terecht voor informatie, of stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.