IMG 7158 2k Medium

Op 4 april start Sportmassage Hollands Kroon in Hippolytushoef Run4Fun!

Junior: een 13-weekse hardlooptraining voor kinderen en tieners.

In de trainingen wordt hardgelopen door middel van diverse loopvormen die zowel sprintend of meer op uithoudingsvermogen gedaan worden. Daarnaast wordt gewerkt aan de coördinatie, kracht en behendigheid. De trainingen zijn ook zeer geschikt voor voetballers en handballers omdat er zowel op starten, hoge snelheid en duurvermogen getraind wordt. De kosten voor de 13-weken training bedragen € 99,-. Op maandag 21 maart is iedereen welkom voor een gratis introductieles: om 16.00 uur van 7-9 jaar, 17.00 uur 10-12 jaar en 18.00 uur 12- 16 jaar. Wel graag van te voren aanmelden via de mail.

Vanaf dinsdag 29 maart organiseert Sportmassage Hollands Kroon weer een cursus hardlopen voor beginners. De cursus is bestemd voor beginnende lopers vanaf 16 jaar en duurt 10 avonden, de kosten bedragen € 80,-. Op dinsdag 22 maart van 19.00 - 20.00 uur is er een gratis introductie les voor geïnteresseerden. Deze laagdrempelige cursus is vooral gericht op mensen die voor hun plezier willen gaan lopen. Ons doel is om je op een leuke maar toch effectieve manier kennis te laten maken met de loopsport. Lopen kun je alleen doen, maar het trainen in een groep werkt heel stimulerend! Je conditie verbetert, je weerstand neemt toe en je gewicht neemt af. Sommige lopers durven zelfs te beweren dat je humeur verbetert. Onze gevorderde lopers trainen op dinsdag- of woensdagavond. Bel gerust om te checken welke training bij jouw niveau past!

Meld je nu aan door een mailtje te sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer informatie met 06- 4605 3246.

Foto: Ingezonden