IMG 1078 BorderMaker

De voorbereidingen op het nieuwe tennisseizoen zijn in volle gang.

Met het jaarlijkse open toernooi, de clubkampioenschappen, het competitietennis en de afgelopen seizoen succesvol geïntroduceerde keez-avonden valt er ook in 2016 weer genoeg te beleven op en rond de banen van de Niedorper Tennis Club. Ook zal er op het complex aan de Dorpsstraat weer tennisles gegeven worden. Leden die zich hier nog voor op willen geven kunnen contact opnemen met Harold Siekmann van de CiC Tennis Academy (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Het startschot voor het nieuwe seizoen wordt traditiegetrouw gegeven met de algemene ledenvergadering. Deze staat gepland op zondag 20 maart. Aansluitend aan de vergadering gaan we de baan op om gezellig een balletje te slaan.

Nog geen lid, maar wel benieuwd of tennis misschien iets voor je is? De Niedorper Tennis Club nodigt je van harte uit om eens – vrijblijvend – kennis te komen maken met de sport. Eind maart zal hiertoe op zaterdagochtend voor volwassenen een clinic georganiseerd worden. Iedereen is welkom. De precieze datum is nog niet bekend, maar opgeven kan al, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Speciaal voor de basisschooljeugd (t/m 12 jaar) start op het park van de Niedorper Tennis Club in april een kennismakingscursus. Deze lessen zijn erop gericht om de jeugd op een speelse manier kennis te laten maken met de tennissport. De training is toegankelijk voor iedereen die nog niet aan een eerdere 'Maak Kennis Met Tennis'-cursus heeft meegedaan. Lidmaatschap van de Niedorper Tennis Club is voor het volgen van deze lessen niet noodzakelijk. De cursus wordt gegeven op dinsdag- en woensdagmiddag. De duur is tien weken. De kosten bedragen in totaal vijftig euro per kind. Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meteen lid worden kan natuurlijk ook. Ga dan naar www.ntcniedorp.nl. Op deze site is ook meer informatie over de vereniging te vinden.