IMG 5238

Inschrijving voorjaarscyclus Yakult Start to Run geopend.

Dat kan samen met Atletiek Vereniging Wieringermeer.

Je kunt nu de daad bij het woord voegen en een ( nieuw) begin maken met hardlopen. Op woensdag 9 maart is de aftrap van de nieuwe Yakult Start to Run. In samenwerking met de Atletiekunie en Yakult als sponsor, wordt er door diverse verenigingen op ruim 140 locaties een Start to Run programma aangeboden. Enthousiaste en gediplomeerde trainers staan voor je klaar om de beginselen van het hardlopen bij te brengen. In 7 weken tijd brengen zij je op een zodanig niveau dat je minimaal 25 minuten aan een stuk kunt hardlopen.

Als je wilt beginnen met hardlopen, is de stap om dit te doen vaak groot. Door nu samen met tientallen andere beginners te starten is de drempel lager dan ooit en daarbij is het een stuk gezelliger.

Yakult Start to Run is:

Gezellig, leuk en sportief ontspannen door inspanning. Op zeven woensdagavonden om 19:00 uur krijg je training van gekwalificeerde trainers. De trainers geven je een goede basis met zowel theorie- als praktijkoefeningen. Na zes weken ben je in staat om minimaal 25 minuten achter elkaar te kunnen hardlopen. Een doel wat goed haalbaar is.

Aanmelden:

Je kunt je aanmelden via de site www.yakultstarttorun.nl hier vind je nog meer informatie.

Kosten:

Voor de Yakult Start to Run cursus betaal je eenmalig € 49,50 hiervoor ontvang je;

Deskundige en professionele begeleiding met tips over lopen, kleding en blessurepreventie

Een functioneel hardloopshirt

Het start to run magazine boordevol tips en weetjes

Drie edities van het tijdschrift Runner’s World App met Running Coach voor je huiswerk trainingen

Trainingslocatie:

De trainingen vinden in het algemeen plaats op de atletiekbaan van AV Wieringermeer, Dr. Tamsmalaan 2, Wieringerwerf. Hier zijn tevens douche- en kleedmogelijkheden. De trainingen beginnen op woensdagavond 9 maart 2016 om 19:00 uur.

Voor alle overige informatie kun je ook terecht op de site van AV Wieringermeer. www.avwieringermeer.nl of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zien je graag op woensdagavond 9 maart.

Foto: Internet