IMG 5873 BorderMaker

De winterslaap is weer voorbij voor het triathloncomité, doldriest is er weer begonnen met de voorbereidingen voor de 30e editie van de Achtste van Nierup.

Op vrijdagavond 5 februari om 20.00 uur zal de inschrijving geopend worden. Ook dit jaar verwachten we weer een run op de beschikbare plaatsen. Er zijn al verschillende lokale toppers gesignaleerd die stiekem aan het trainen zijn. Tim Marcelis probeert zijn kracht en explosiviteit te verbeteren in de sportschool in Winkel. Samen met Niels van der Hoek en Bas van der Meer heeft hij de halve marathon van Egmond gelopen in een mooie tijd. Met de basisconditie van deze deelnemers zit het dus wel goed!

Een dag eerder in Egmond ging Dirk-Jan de Jong hoestend en proestend over het strand tijdens de strandrace Egmond-Pier-Egmond. Er moet nog wel wat aan zijn conditie gebeuren, maar hij wist schrijver dezes te vertellen dat hij een aanval gaat doen op zijn persoonlijk record in Niedorp. Ter gelegenheid van de 30e editie zal de triathlon een extra feestelijk tintje krijgen. Dit start al tijdens de inschrijving, onze sponsor Jumbo geeft aan de 30e inschrijver een prachtig Jumbo-sporttenue weg. Zorg dus dat je er op tijd bij bent!

Volgende week meer nieuws…

Met sportieve groet,

Triathloncomité Nieuwe Niedorp