P1020513 Medium

Heeft u al goede voornemens voor het nieuwe seizoen?

Een stukje weerbaarder worden in deze donkere dagen, misschien? Ons lijkt het heel leuk om hieraan gehoor te geven. Budo Yujo organiseert voor iedereen, die om wat voor reden dan ook iets steviger in zijn of haar schoenen wil staan, drie gratis lessen!

Deze lessen zullen geheel in het teken staan van korte bevrijdingstechnieken. Er zal dus niet worden geworpen of gevallen! De lessen zullen plaats vinden op 5, 12 en 19 januari om 20:45 en zijn geheel vrijblijvend. Ook als u nu al weet dat jiu jitsu niets voor u is en u nooit op deze sport zult gaan, bent u nog steeds van harte welkom.

Ons lijkt het ontzettend leuk om op deze manier mensen een stukje weerbaarder te maken. En wat is er nou mooier om op deze manier enkele waardevolle technieken te leren? Als u zin heeft om een les te volgen kunt u dit bij ons kenbaar maken via de mail of door na de les naar ons toe te komen.

Voor meer informatie; kijk op onze website www.budoyujo.nl. Mailadres; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of bel met onze contactpersoon: Marinus Hamelink, 06-15151619 Tot in januari?

Ciska Niemeijer

Foto: Ingezonden