IMG 7118-BorderMaker

Zaterdag organiseerde Golfvereniging Regthuys de Sinterklaas vlaggetjes wedstrijd.

Een 9 holes wedstrijd, waarbij de deelnemers al naar gelang hun handicap een aantal slagen en een vlaggetje meekregen. Na hun laatste slag zetten zij daar waar hun laatste slag terechtkwam, hun vlaggetje in de grond.

Reeds op hole 6 verschenen de eerste vlaggetjes. Op de greens van hole 7 en hole 8 wemelde het van de vlaggetjes. 12 spelers van de 40 bereikten hole 9. Mark Meijlis holede hole 9 uit, speelde dus zijn eigen handicap en werd winnaar bij de heren. Gevolgd door Gerard Worm, die zijn vlaggetje plantte in de bunker naast de green en Cor Visser die op de fairway belandde vóór de green.

Bij de dames was het Margreet Wiggers, die de vlag van hole 9 tot op 2 meter naderde en daardoor eerste werd. Marcia Bosch lag net vóór de green en Corrie Tukker plantte haar vlaggetje op de fairway. De longest werd geslagen door Ingrid Koome en Wim Heddes. De neary door Marcia Bosch en Mark Meijlis. Er waren 2 birdies: voor Paul Fokke en Leo Munsterman.

Een gezellige wedstrijd, mede door het feit dat iedere speler een zwarte pietenmuts droeg en het geheel de baan een kleurige aanblik gaf.

En... gelukkig bleef het de gehele middag droog!