IMG 5794-BorderMakerScreenshot 2015-11-08 at 12.29.34

De organisatie van het Sportgala had niet kunnen dromen van deze geweldige eerste editie.

Rond de klok van 20.00 uur stroomde het sportcafe vol met honderden mensen, al snel werd ook een deel van de zaal in gebruik genomen. 

Dit gedeelte was ingericht als feestruimte. Na een openingswoord door Guri Laan van de organisatie, nam presentator Patrick Kool het over en werd het geheel op zijn alom bekende manier aan elkaar gepraat. Om 21.00 uur volgde de eerste uitreiking van de prijzen, om 22.00 uur was het moment aangebroken om de laatste groep genomineerden niet langer in spanning te houden. Dit evenement heeft bestaansrecht en zal ook in 2016 worden gehouden. Bij nieuwe evenementen zijn altijd schoonheidsfoutjes te bespeuren, maar tijdens de evaluatie zullen deze snel worden opgepakt en opgelost. Binnenkort zal waarschijnlijk de datum voor de tweede editie bekend worden gemaakt en kan het kiezen van de genomineerden weer gaan beginnen. Bij de volgende editie zullen ook de overige dorpen uit de voormalige gemeente Niedorp worden betrokken.

De bekers waren beschikbaar gesteld door Sponsor Klaver Kaas, die voor de eerste prijswinnaars ook een kaas meegenomen had.

Op maandag volgt nog een leuke serie foto's op deze Nieuwspagina, om nog even na te genieten van dit geweldige evenement.

 

Uitslagen:

Categorie Sport(st)ers

1. Handbalvereniging Nieuwe Niedorp – JUMBO Niedorp DB1

2. VV Winkel – Winkel MA1

3. Budo Yujo – Frank Beukers en Ciska Niemeijer (duo)

De prijzen werden uitgereikt door Wethouder Theo Groot van Hollands Kroon

 

Categorie vrijwillig(st)ers

1. VV Winkel – Annalies Berndt

2. Bridgeclub the Jump – Gerard Bakker

3. ZVV Nieuwe Niedorp – Arjen Rood

De prijzen werden uitgereikt door Gea Breebaart van het Bloemencorso in Winkel en Marjan Spaansen van de Floralia in Nieuwe Niedorp.