IMG 0401 640x480tekra278-BorderMaker

Voor degenen die zich dreigen te gaan vervelen tijdens de Herfstvakantie, is er goed nieuws.

Alle zwemlessen voor groot en klein gaan gewoon door. Het zwembad heeft voor alle zwem liefhebbers weer een aantal leuke vrijzwem activiteiten op het program. Wat is er zoal te beleven in ons 30 graden warme bad ?

Voor de gezinnen: iedere zondag GEZINS ZWEMMEN

Iedere zondag van 10.00 tot 13.00 uur is er het vertrouwde GEZINS ZWEMMEN. Vaders, moeders maar ook opa’s en oma’s kunnen heerlijk ‘poedelen’ en zwemmen met hun (klein) kinderen.

Voor de kinderen: WOENSDAG 21 oktober SPELLETJES MIDDAG

Op woensdag 21 Oktober is er de befaamde Spelletjes middag van 14.00 tot 16.00 uur. Zet ‘m in je agenda! Deze middag is specifiek bedoeld voor kinderen vanaf een jaar of 5. Er is deze middag natuurlijk extra speelmateriaal in en om het water aanwezig en we draaien een lekker muziekje. Voor de eerste 50 kinderen die woensdag met de spelletjesmiddag meedoen hebben we nog een ijskoude verrassing.

Voor de sportievelingen: meedoen met Spieren voor Spieren

En dan hebben we tenslotte nog de actie van Spieren voor Spieren: de Wintertijd challenge. In de nacht van 24 op 25 oktober wordt de klok weer teruggezet op de Wintertijd. Tijdens dit extra uur gaan wij zwemmen en bootcampen voor het goede doel. Dat is wel een vreemde gewaarwording hoor; om ‘s nachts om half twee met je zwembroekie of badpak naar het zwembad te fietsen om daar dan te gaan zwemmen. Deelnemen aan deze actie kost 15 euro, en al het geld gaat naar Spieren voor Spieren. Opgeven kan via de site: wintertijdchallenge.nl en vervolgens Wirg

We wensen jullie veel zwem plezier !

Tot ziens of tot zwems !

Zwembad team de Wirg