IMG 5047aa-BorderMaker

Vrijdagavond vond er een speciale gebeurtenis plaats op het terrein van de Tennisvereniging in Barsingerhorn.

De tennisvereniging had uit de Raboton een donatie ontvangen voor de aanschaf van zonnepanelen en heeft deze tijdens een feestelijke bijeenkomst in gebruik genomen.

IMG 5039aa-BorderMaker

De kleine vereniging weet het hoofd net boven water te houden, de tennisvereniging telt rond de 100 leden. Het tennispark bestaat uit 3 kunstgrasbanen en een kantinegebouw. De vereniging kampt, net als veel verenigingen in onze omgeving, met een terugloop van het aantal leden en dus ook een terugval van de inkomsten.

IMG 5043aa-BorderMaker

Raboton laat met duurzame bijdrage het licht schijnen Grote kostenpost voor de vereniging zijn de hoge energiekosten voor de lichtmasten. Nu is met behulp van een donatie uit de Raboton door Rabobank Kop van Noord-Holland en Installatiebedrijf Oud uit Barsingerhorn een duurzame oplossing mogelijk gemaakt.

IMG 5053aa-BorderMaker

Op het dak van de kantine zijn door Installatiebedrijf Oud uit Barsingerhorn zonnepanelen geplaatst. Hiermee worden de energiekosten blijvend, en vooral ook duurzaam, verlaagd.

Najaarstoernooi 1 oktober – 11 oktober

Een aanvullende bron van inkomsten is het organiseren van toernooien. Op 1 oktober is het 35+ dubbel najaarstoernooi van start gegaan. Dit toernooi duurt tot 11 oktober.

IMG 5055aa-BorderMaker

Voor de openingshandeling werd een stroomkabel in het contact gestoken en zo ging er een bouwlamp branden, die het teken gaf, dat de zonnepanelen in werking waren gezet.

IMG 5031aa-BorderMaker