IMG 1842-BorderMaker

Sport- en afslankstudio Boddieplan is sinds eind 2014 in andere handen.

Veel sport(st)ers uit onze regio brengen er graag een bezoek door het laagdrempelige karakter van de sportschool.

Het is tijd geworden om even voor te stellen.

Frank Beke is sinds december 2014 officieel de nieuwe eigenaar van Sport- en afslankstudio Boddieplan en stopt momenteel al zijn energie in het bedrijf om het groter en beter te maken.

Wat doen wij?

Sport- en afslankstudio Boddieplan is specialist in afvallen en doelgericht trainen. Onze leden behoren tot de leeftijdscategorie 35+ en vinden het belangrijk om gezond oud te worden, actief te zijn met hun (klein)kinderen of in de tuin te kunnen blijven werken.

Na een uitgebreide meting ontvangt elk lid een persoonlijk trainingsschema waarmee ze onder begeleiding sporten naar hun doel. Indien nodig bieden wij ook een persoonlijk voedingsschema om sneller het resultaat te behalen.

Daarnaast kunnen leden deelnemen aan de groepslessen zoals spinning, gymbal training, tabata workout, bootcamp of aerobics steps. Voor de mentale ontspanning zijn onze yoga lessen erg populair. Naast het sporten voor particulieren bieden wij ook bedrijfsfitness in diverse varianten, in overleg te bepalen. Een van onze pluspunten zijn de aparte douches zodat privacy gewaarborgd blijft. Onlangs is er subsidie vrijgegeven voor bedrijven om te investeren in gezond personeel. Wij hebben hier een blog over geschreven op onze website. Lees de blog en kijk welke voordelen dit voor jouw bedrijf heeft.

IMG 1867-BorderMaker

Waar staan we voor?

Wij streven naar een gezondere levensstijl voor ieder individu. Dit klinkt erg idealistisch en algemeen maar met onze begeleiding van gerichte trainingen en de juiste voedingsschema’s worden goede resultaten behaald. Tevens stellen wij hoge eisen aan de hygiëne en vinden wij het belangrijk dat een ieder zich prettig voelt in een informele sfeer, het is niet voor niets dat wij geen spiegels hebben.

Kijk voor meer informatie op de vernieuwde website www.sportstudioboddieplan.nl of volg ons op Facebook.

Ga eens langs voor een kopje koffie en een leuke kennismaking, de deur staat open dus stap gewoon eens binnen en kom kijken.