IMG 0098-BorderMaker

Op zondag 30 augustus a.s. wordt de vierde editie van het Westfriesch Open gehouden.

Het golftoernooi vindt plaats bij Golf- en Countryclub Regthuys in Winkel (NH). Het toernooi wordt gespeeld over 18 holes en in twee spelvormen: het zogenoemde Strokeplay zonder handicap verrekeningen (tot handicap 19,1) en Stableford (handicap 19,1 t/m 30).

De wedstrijd start om 10.30 uur. Vanaf 15.30 uur is er een borrel met livemuziek een sfeervol ingericht terras. Het toernooi wordt afgesloten rond 18.00 uur met een satébuffet en een prijsuitreiking. Net als tijdens de vorige editie van het Westfriesch Open zijn er mede dankzij de sponsoren aantrekkelijke prijzen beschikbaar.

Deelnemen

Deelname staat open voor iedereen die in het bezit is van een GVB. Leden van Golf & Country Club Regthuys betalen EUR 19,50 per persoon, zij kunnen zich inschrijven via e-Golf4U. Niet-leden betalen EUR 54,50 per persoon; zij kunnen zich inschrijven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Er is plaats voor maximaal 120 golfers. De genoemde prijzen zijn incl. greenfee, koffie bij ontvangst, 4 consumptiebonnen, penning voor driving-range ballen en saté-buffet.

De initiatiefnemers

In 2012 lanceerden wijlen Hans Slenters en wijlen Peter Middelbeek het Westfriesch Open. Het toernooi heeft veel potentie om uit te groeien tot een regionaal fenomeen. Met het Westfriesch Open beschikt West Friesland over een eigen golftoernooi. De opzet is professioneel en het deelnemersveld heeft een grote reikwijdte.

Sinds 2012 is het private equity-kantoor Momentum Capital hoofdsponsor van het Westfriesch Open. Ramón Boekhoff van Momentum Capital: “Als hoofdsponsor dragen wij het Westfriesch Open een warm hart toe. Het jonge event kent een gelijkenis met onze dienstverlening: inspelen op een concrete marktbehoefte en toekomstbestendigheid. Het event kan uitgroeien tot een belangrijk regionaal golftoernooi. Daar willen wij graag aan bijdragen.”