IMG 1789 640x480-BorderMaker

De organisatie van het kampeerweekend bij v.v. Nieuwe Niedorp is in handen van een groep ouders, voornamelijk van E en F pupillen.

Met veel plezier hebben wij een aantal jaren het kampeerweekend georganiseerd waarmee het seizoen wordt afgesloten. Het kampeerweekend 2015 is voor ons het laatste keer dat wij het weekend organiseren omdat onze kinderen geen E of F pupil meer zijn. Voor ons is de tijd gekomen om het stokje door te geven aan andere enthousiaste ouders.

We hebben gezocht en rondgevraagd, maar helaas konden wij vorig jaar geen opvolgers vinden om de organisatie van het weekend over te nemen.

Als er geen ouders zijn die het stokje willen overnemen, zal dit jaar 2015 het laatste jaar zijn dat het kampweekend plaatsvindt. Wij gaan er vanuit dat er ouders zijn die dit erg jammer vinden en onze organiserende taken over willen nemen.

De organisatie bestaat in grote lijnen uit:

het regelen van de inschrijving en het opstellen van het programma.

het plannen en een verdeling maken van alle helpende ouders voor het eten, het schoonmaken,

het opzetten en afbreken van de tenten.

het regelen van de inkoop en alle faciliteiten: tenten en springkussens.

het regelen van het 4 x 4 toernooi, de penaltybokaal en evt. andere activiteiten.

het weekend aanwezig zijn voor het toezicht houden en aanspreekpunt zijn voor de kinderen en ouders.

ca. 2 keer bij elkaar komen om te vergaderen.

Voor de organisatie van het weekend hebben we een draaiboek klaar liggen dat zo over te nemen is.

Als je interesse hebt om de organisatie van ons over te nemen, is het leuk en leerzaam om dit jaar alvast mee te lopen. We willen jullie alles vertellen en laten zien.

Heb je interesse neem dan contact met ons op. Dit kan door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vriendelijke groet,

Sylvia Korff, Ingrid de Jonge, Henk Groot, Cor van Leeuwen en Peter Beijens