tribboe 017-BorderMaker

Op 22 en 29 april jl. heeft VV Nieuwe Niedorp een belactie gehouden namens de VriendenLoterij.

Enthousiaste vrijwilligers vroegen de leden van de vereniging om deel te nemen aan de Vriendenloterij ten bate van de club. De helft van de verkochte loten ging direct naar de clubkas.

Enthousiaste reacties

De leden van VV Nieuwe Niedorp hebben enthousiast gereageerd op de vraag of ze wilden deelnemen aan deze actie. Resultaat: 96 nieuwe loten en dus nieuwe vrienden die kans maken op mooie (geld)prijzen én de voetbalvereniging een warm hart toe dragen. VV Nieuwe Niedorp bedankt de 16 leden van het belteam van 22 april en 29 april heel hartelijk bedanken voor hun inzet en het behaalde resultaat. Geweldig!

Waar wordt de opbrengst aan besteed?

De opbrengst is afhankelijk van hoe lang de nieuwe leden blijven meespelen met de Vriendenloterij. Als alle nieuwe deelnemers een jaar meespelen, dan levert dat de vereniging zo’n € 9.000,- op. De opbrengst wordt besteed aan het opknappen van de kleedkamers en de keuken. Met deze actie zijn we dus al een goed eind op weg!

Wilt u de vereniging ook steunen?

Bent u al lid van de vriendenloterij, maar bent u niet gebeld? Dan kunt u ook meespelen voor VV Nieuwe Niedorp. Dat kost u niets extra’s en de vereniging is er heel blij mee. Als u aan de Vriendenloterij doorgeeft dat u wilt aansluiten op de actie van VV Nieuwe Niedorp dan kan dat alsnog. U belt dan met de Ledenservice op het telefoonnummer 0900 - 300 1400 (€ 0,50 per gesprek). Ook kunt u natuurlijk een eenmalige donatie doen om de vereniging te steunen: stort uw bijdrage op NL 21 RABO 034 495 0204. Heel hartelijk dank!