IMG 4979-BorderMaker

Nieuwe Bootcamp groep gaat van start!

Zoals vorige week al aangekondigd had badmeester Rudy het idee om – net als vorig jaar- op de woensdagavond weer van start te gaan met een groep bootcampers. Het plan is om op de woensdagavond te gaan ‘bootcampen’ Een pittige training van 8 weken in de buitenlucht van 19.00 tot 20.00 uur. Inmiddels hebben we genoeg aanmeldingen binnen om met de bootcamp te gaan beginnen, maar er kunnen er nog wel een paar meer bij! Dus niet langer twijfelen: geef je gewoon op, en ontdek dat pittig ‘afzien’ ook gewoon leuk kan zijn.

Want meester Rudy laat er geen gras over groeien: woensdag 22 april gaat hij van start. De reeks lessen bestaat vervolgens uit 8 woensdagavonden , te beginnen dus 22 april en dan door t/m 10 juni.

Na afloop van de bootcamp kun je aansluitend nog even in het binnenbad een plonsje maken( en voor de hele sportievelingen meedoen met het trimzwemmen) Voor deze bootcamp lessen betaal je nog geen 40,= euro ( 39,90 ) inclusief zwemmen, dus dat is nog geen 5 euro per keer! Ook is het mogelijk om volgende week (de 29e ) nog in te stromen.

Nordic Walking

Met de Nordic groep willen we - bij voldoende opgaves- op 11 Mei gaan beginnen. Deze training bestaat uit 6 weken, waarbij we op de maandag middag van 13.30 tot 14.30 uur op pad gaan. Zowel gevorderde ‘oud’ Nordicers als ook ‘nieuwkomers’ zijn welkom bij deze training. Voor sportievelingen die zich willen opgeven : even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Veel succes en………veel sterkte en een sportieve groet van zwembadteam de Wirg