IMG 3929bbdd-BorderMaker

De mannen op de foto zijn klaar voor het nieuwe Stockcar Formule 2 seizoen.

Vorig jaar is er een nieuwe wagen in elkaar geknutseld met materiaal van las- en constructiebedrijf P. Peterse. Het pand van Autobedrijf Limmen, is de thuisbasis van het team, daar zijn alle faciliteiten voor handen en dat maakt het klussen aan de Stockcar een stuk makkelijker. Na het las- en sleutelwerk moest de wagen natuurlijk van een nieuwe kleur worden voorzien, dus werd de hulp ingeroepen van Autoschadebedrijf Koos v.d. Berg.

Zonder sponsoren is deze hobby absoluut niet te betalen en de heren zijn dan ook blij met de financiĆ«le steun van S. Ruig dienstverlening, Tim Goderie transport, MCKili catering, Martin Snel transport en Cartal Rijsbergen,  de olie in de auto komt voor rekening van Texaco.

Het voorgaande seizoen werd er al zeer goed gereden en moest de dakspoiler regelmatig van kleur veranderen, want de kleur van de dakspoiler geeft aan op welke plaats er gestart mag worden. Dit jaar gaat men op pad met een nieuwe rijdende werkplaats, waar alle spullen zijn te vinden, die nodig zijn om prettig te sleutelen op het rennerskwartier. De banen waar gereden wordt liggen in Emmen en Blauwhuis.

In Noord-Holland worden er geen wedstrijden gehouden voor de Stockcar Formule 2. Vanuit onze regio reizen meerdere teams naar de banen elders in Nederland.

Het team zullen wij het komende seizoen goed in de gaten blijven houden. Op 28 maart a.s. zal de eerste wedstrijd worden gereden op het circuit in Emmen.

Meer informatie over de banen is te vinden op:

www.speedwayemmen.nl

www.fac-autocross.nl

Uitslagen en punten:

www.gradings.nl

Op de foto vlnr Coureur Lex Limmen, stille kracht achter de schermen Piet Limmen en monteur Dylan Bruin.