IMG-20150308-WA0010bb

Afgelopen zondag waren de Open Noord-Hollandse Kampioenschappen Jiu Jitsu in Beverwijk.

's Ochtends werd er afgetrapt met duo system. Frank en Ciska streden hier om het edelmetaal. Helaas was de tegenstand te sterk voor de hoogst haalbare medaille en moesten zij genoegen nemen met het zilver.

Ook Mathijs Blokker deed mee. Hij streed s'middags mee op het onderdeel fighting. Het was zijn primeur en hij hield het spannend tot en met de laatste wedstrijd.Won hij de eerste partij nog met 19-1, de tweede verloor hij van een sterkere tegenstander. Hij kwam sterk terug in de derde partij en wist daarbij op alle onderdelen punten te scoren. Helaas was ook zijn laatste tegenstander net iets sterker. Maar met twee gewonnen en twee verloren partijen mag hij zich de trotse eigenaar van een bronzen plak noemen. Kortom; eenmaal zilver en eenmaal brons, een prima eindresultaat.

IMG-20150308-WA0003

Nieuwsgierig geworden?

Budo Yujo is gespecialiseerd in jiu jitsu lessen en eigenlijk leer je drie zelfverdedigingskunsten in één pakket want het judo, karate en aikido zijn ontstaan uit deze meest veelzijdige vorm van Martial Arts. Wij geven les van jong tot oud, recreatief tot wedstrijdgericht in een hele prettige en sociale leeromgeving. Voor meer informatie; kijk op onze website www.budoyujo.nl. Of bel met onze contactpersoon: Marinus Hamelink, 06-15151619

Foto's: Ingezonden