IMG 7845 640x480-BorderMaker

De paashaas komt vroeg langs dit jaar en dus is het ook alweer snel tijd voor de Paaspolderloop in Nieuwe Niedorp.

Op Tweede Paasdag, maandag 6 april, is het weer zover. Dus voor wie mee wil doen, is het de hoogste tijd om de training te beginnen.

Traditiegetrouw is er de run achter de Paashaas voor de allerkleinsten en verder als afstanden de 2, 5 en 10 kilometer. En natuurlijk staat er een prachtige wandeltocht over 10 km op het programma. Onderweg is een pleisterplaats waar koffie en thee wordt geschonken. Voor de organisatie is het prettig als men zich van tevoren inschrijft via www.paaspolderloop.nl Bij voorschrijving is deelname bovendien goedkoper. Dus volg het goede voorbeeld van Bert Westhoff, die traditiegetrouw tot de snelste inschrijvers behoort!

De Paashaasloop over 250 meter start om 10.00 uur. Een kwartier later is de start van de 2 kilometer. De 5-killometerlopers worden om 10.45 uur weggeschoten, die van de 10 km om 11.30 uur. Wandelaars kunnen direct na inschrijving al vanaf 9.15 uur op pad. Bij terugkeer kunnen ze dan mooi nog een kijkje nemen bij de hardlopers.

Het organisatiecomité – met daarin diverse nieuwe, jonge gezichten – is inmiddels al druk aan de gang om er op Tweede Paasdag een mooie loop van te maken met na afloop nog veel gezelligheid in dorpshuis Prins Maurits.

We houden u de komende weken op de hoogte van alle nieuwtjes rond het evenement

Het paaspolderloopcomité