IMG 7728aa BorderMaker

Het is aftellen naar de Paaspolderloop

Inschrijven voor de 5 km- en 10 km cross wedstrijd kan nog enkele dagen. Nieuwe Niedorp: Het is aftellen geblazen naar de Paaspolderloop in Nieuwe Niedorp. Op tweede paasdag, maandag 10 april, wordt de loop over de klinkers van de Dorpsstraat en de graspollen weer gehouden. Voor atleten die mee willen doen op het legendarische cross parcours, dat de deelnemers over 5 km of 10 km voert, is het wel noodzakelijk tevoren digitaal in te schrijven. Dit kan tot en met zaterdag 8 april via www.paaspolderloop.nl Het belooft maandag goed loopweer te worden en vele honderden hardlopers hebben zich ingeschreven. Oftewel: er ligt tweede paasdag een prachtige Paaspolderloop in het verschiet! Al meerdere (regionale) toppers hebben zich aangemeld voor de 46e editie van ons dorpsevenement dat al 48 jaar bestaat. Uiteraard is er aan iedereen gedacht en kan er net als andere edities ook gewandeld worden. De Jeugd bijt echter het spits af als het om hardlopen gaat. Zij hollen met de Paashaas, over een parcours van 250 meter of aansluitend op het 2 km parcours door het dorp. Waarna de snelle toppers staan te trappellen aan de start om aan de 5 km cross te beginnen . De 10 km cross vormt de afsluitende afstand van de dag en zal waarschijnlijk weer een heel spektakel worden met veel toppers en een lang lint recreanten door polder en dorp. Dus we gaan weer als vanouds: Klinkers, Graspollen, Paaspolderhollen! Wat gaat er allemaal gebeuren op 2e Paasdag aan de Dorpsstraat in Nieuwe Niedorp?

Hierbij ons "Paasmenu" voor alle deelnemers.

Voor de allerkleinste die achter de Paashaas aan gaan hollen is er altijd prijs en een mooie attentie beschikbaar gesteld door Spaansen Groep B.V. waarvoor onze hartelijke dank!.

Op de 2 km. trimloop krijgt ook iedere deelnemer een medaille en is er prijs voor de nrs. 1, 2 en 3 t/m 10 jaar!

Bij de langere afstanden op de 5 km- en 10 km cross wedstrijd wordt uiteraard gestreden om een rijk gevulde prijzenpot tussen de toppers en lokale atleten.

Voor alle wandelaars is er natuurlijk ook een attentie.

Dit alles is mogelijk gemaakt door al onze sponsoren en vrijwilligers!

Programma:

09.15 uur: Prins Maurits open

09.30 uur: start wandelroute ca 10 km

10.00 uur: 250 meter-loopje met Paashaas voor jongeste kinderen

10.15 uur: 2 km wedstrijd

10.35 uur: prijsuitreiking 2 km voor de Prins Maurits

10.45 uur: 5 km cross wedstrijd

11.30 uur: 10 km cross wedstrijd

(Min. leeftijd 10 km cross is 16 jaar)

12.45 uur: prijsuitreiking Prins Maurits van de 5 en 10 km.

Na afloop live muziek in de Prins Maurits!

Adres: Prins Maurits, Dorpsstraat 79, 1733 AE, Nieuwe Niedorp

Inlichtingen: Dave de Groot, 06 - 14315296

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot ziens in Nieuwe Niedorp!