FB IMG 1640609348920bbb

Trimclinics: hardlopen voor beginners

Beginnen met hardlopen is niet voor iedereen gemakkelijk. Vaak wordt enthousiast begonnen, maar valt het tegen om de goede opbouw te vinden. Blessures en teleurstelling komen helaas regelmatig voor. Dat is jammer, want verantwoord hardlopen is fijn om te doen en ook nog gezond ook.

Trim en Atletiekvereniging ‘t Veld (TAV80) gaat de startende trimmers over de drempel helpen. De vereniging organiseert voor de beginnende hardlopers een zogenaamde ‘trimclinic’ waarbij in een zestal avonden de beginnende hardlopers kennismaken met de loopsport. Gezellig en sportief ga je samen met de mede-beginners een goede basis krijgen voor een verantwoorde start. Je traint onder leiding van ervaren TAV-trainers de verschillende aspecten van de loopsport, van verantwoorde warming-up tot en met praktijktraining en advies met betrekking tot kleding en schoeisel. Wellicht een mooie opstart om mee te doen aan de Paaspolderloop op tweede paasdag (10 april) in Nieuwe Niedorp of de Schager Cityrun (14 mei).

De data voor deze clinics zijn de zes donderdagavonden (van 19.45 tot 20.45) te beginnen op 23 maart 2023. De kosten zijn 35 euro per persoon. De groepsgrootte zal maximaal tien personen zijn, dus wacht niet te lang met inschrijven. Inschrijven kan tot 15 maart door middel van een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over TAV80 kun je vinden op www.tav80.nl