DSC 6807 BorderMaker

Op dinsdagavond 14 februari waren er bij Budo Yujo weer examens. Nadat we de examens een week moesten uitstellen vanwege ziekte konden de kandidaten nu hun vaardigheden laten zien. Door het record aantal deelnemers hadden we extra examinatoren gevraagd en konden we op 3 matten tegelijk examens afnemen. Buiten de kandidaten was het ook afgeladen vol met publiek. De fototoestellen waren druk aan het klikken en het publiek keek gespannen toe. Er was koffie, thee en limonade om de dorst te lessen.

DSC 6803 BorderMaker

Het was erg gezellig allemaal en het is leuk om te zien dat er zoveel mensen kwamen kijken naar de examenkandidaten.

Sommigen van de kandidaten waren heel erg zenuwachtig en bij anderen viel het mee. Het is ook best spannend om voor publiek je technieken te laten zien. Maar iedereen is geslaagd voor hun slip- of bandexamen.

DSC 6876 BorderMaker

De volgende leerlingen zijn geslaagd voor een slipexamen:

Witte band met gele slip: Zoƫ, Colin, Diana, Lisa, Samara, Dex, Viveca, Leonie, Jenna en Puck.

Witte band met oranje slip: Koen, Rafael en Rosa.

Witte band met groene slip: Reno, Caithlin en Ea.

Witte band met bruine slip: Bram.

Gele band met oranje slip: Casper

DSC 6943 BorderMaker

De volgende leerlingen zijn geslaagd voor een bandexamen:

Gele band: Anna en Melle

Groene band: Yuri en Annika

Verder werd Kick getoetst op het Ebo No Kata. Dit zijn technieken die stap voor stap zijn beschreven en waar dus niet van mag worden afgeweken. Hiervoor is Kick ook geslaagd.

Allemaal van harte gefeliciteerd!

DSC 6916 BorderMaker

Voor meer informatie bezoek onze website:www.budoyujo.nl of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kunt u bellen met onze contact persoon: Marinus Hamelink: 06-15151619