all seasons 002bbbb BorderMaker

Zaterdag 4 februari werd de 3e All Seasonswedstrijd van golfvereniging Regthuys gespeeld. Het was een prachtige dag en windstil: een verademing na al die harde wind van de afgelopen week. In categorie 1 werd strokeplay zonder handicapverrekening gespeeld.

Anton van de Vusse werd 1ste met 78 slagen, Mike Kabel 2de, ook met 78 slagen en Simon Cramer werd 3de met 80 slagen. Marco Visser had ook 80 slagen nodig. Er werden door meerdere birdies geslagen, maar Anton van de Vusse en Marco Visser sloegen ieder 3 birdies over de 18 holes. Jan Kunst sloeg 2 birdies. Rinus Visser, Jan Hendrik van Schagen en Marcia Bosch sloegen ieder 1 birdie. De neary op hole 7 van de dijklus werd geslagen door Samuel Pater en op hole 8 van de tulpenlus door Stefan Piper.

all seasons 2 002 BorderMaker

De tweary op hole 9 van de dijlus was voor Simon Cramer en op hole 6 van de tulpenlus voor Jan Kunst. In categorie 2 werd stableford met handicapverrekening gespeeld en was Connie Krouwels superieur met 37 stablefordpunten. Tweede was Marina Prins met 34 en Bert Nijman 3de met 32 stablefordpunten.

De neary op hole 7 en de tweary op hole 9 van de dijklus werden geslagen door Jenny Harsveld. De neary op hole 8 van de tulpenlus is geslagen door Gerda van der Zwan. De tweary op hole 6 is niet geslagen. Het was gezellig en lekker warm in het clubhuis tijdens de prijsuitreiking.

Foto 1: van links naar rechts: Bert Nijman, Marina Prins en Conny Krouwels.

Foto 2: van links naar rechts: Anton van de Vusse, Mike Kabel en Simon Cramer.