IMG 3019aa BorderMaker

Nieuws van Triathlon Nieuwe Niedorp

Het einde van het jaar, een mooi moment om terug en vooruit te kijken! Triathlon Nieuwe Niedorp 2022 was een bijzondere editie na twee jaar afwezigheid. Sporter en vrijwilliger, iedereen moest zijn draai weer vinden maar wat hebben we genoten met z’n allen! De sportiviteit, het wedstrijdelement, de saamhorigheid, de inzet van alle vrijwilligers, onze fantastische sponsoren, de locatie, de afterparty, alle omstandigheden maken de 1/8e Triathlon Nieuwe Niedorp tot een uniek evenement!

Een nieuw bestuur

Op naar 2023! Met nieuwe aanwas in de organisatie, waarbij gelukkig alle kennis en ervaring van de vorige organisatie beschikbaar blijft. Het is top dat er zoveel enthousiasme is om met elkaar dit mooie evenement ook komend jaar weer neer te zetten. Het (deels) nieuwe bestuur zal zich binnenkort voorstellen!

Wedstrijddatum en inschrijfinformatie

De 1/8e Triathlon van Nieuwe Niedorp vindt wederom plaats op de eerste woensdag van juli; woensdag 5 juli 2023. De inschrijving is op 3 februari 2023 om 20.00 uur! Zet beide alvast rood omlijnd op de kalender!

LET OP: Inschrijven gaat voortaan via de NTB (de Nederlandse Triathlon Bond). In dit systeem moet iedere deelnemer (dus ook alledrie de trio deelnemers), zich van tevoren registreren via de site van de NTB. Kijk op www.triathlonniedorp.nl voor meer informatie en zorg dat je goed bent voorbereid!

Triathlon circuit

Ook komend jaar maakt Triathlon Nieuwe Niedorp weer deel uit van het triathlon circuit met een overall klassement. De volgende wedstrijden doen mee:

• Heerhugowaard 7 juni (1/8e)

• Langedijk 21 juni (1/8e)

• Nieuwe Niedorp 5 juli (1/8e)

• Schagen 11 juli (1/8e)

• Anna Paulowna 26 augustus (1/4e)

Op naar een sportief 2023!

Namens Stichting Triathlon Comité Nieuwe Niedorp de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar en tot ziens op 5 juli 2023!