IMG 6121 640x480aaaa-BorderMaker

Op zaterdag 23 mei vindt weer de jaarlijkse Pinksterloop van TAV´80 plaats.

Ook dit jaar is gekozen voor het nieuwe parcours dat 2 jaar geleden is ingevoerd. “De Polder” wordt bezocht, “het dorp” en “de buitenrand van ’t Veld” wordt ook niet vergeten! Er is één route van een kleine 6 km, en één route van een kleine 11 kilometer. De route is via bordjes aangegeven langs de weg.

De inschrijving vindt plaats in Dorpshuis Harmonie, Zwarteweg 13A ‘t Veld. Hier zijn ook kleedkamers en douches aanwezig. Er is parkeergelegenheid rond het Dorpshuis. Start en Finish in de nabijheid van het Dorpshuis.

De volwassenen strijden om plaats 1, 2, en 3 in verschillende categorieën. Er zijn leuke prijzen te winnen die beschikbaar zijn gesteld door onze vele sponsoren. En voor iedereen is er een herinnering aan deze loop te verkrijgen bij de finish. Na afloop volgt direct de prijsuitreiking in het Dorpshuis.

We willen graag jonge lopers enthousiast maken voor "het echte werk", daarom wordt er ook dit jaar weer gestart om 14.00 uur met de jeugd. De trimloop voor de kleine lopers (jongens en meisjes van 5 t/m 12 jaar) start vanaf de Zwarteweg bij het Dorpshuis. Er kunnen afstanden gelopen worden van 500m tot 1 km, afhankelijk van de leeftijd. De jeugd heeft altijd prijs! En wie weet zien we jullie over een paar jaar terug bij de "Pinksterloop" of op de atletiekbaan bij de jeugdtrainingen van TAV’80.

De start-tijden:

Inschrijven jeugd vanaf 13.30 uur / Start jeugd vanaf 14:00 uur

Inschrijven volwassen vanaf 13.30 uur / Start volwassenen 15:00 uur

Inschrijfgeld:

Jeugd (5 t/m 12 jaar): € 2,-- /afstanden 500 m tot 1 km.

Volwassen(v.a. 13 jaar): € 5,-- / afstanden 6 km of 11 km.

Kijk voor meer info over TAV’80 op www.tav80.nl