IMG 9839aa BorderMaker

Grote bedrijvigheid vrijdagmiddag bij Sportzaal De Snip in Nieuwe Niedorp.

IMG 9883aa BorderMaker

Er werd een demonstratie gegeven door de turnploeg van SV Sparta. Dat was niet de enige reden waarom iedereen naar de Sportzaal was gekomen, want er werden twee absolute toppers in het zonnetje gezet. Jan Muys en Henk van den Kommer hebben na meer dan 50 jaar afscheid genomen van het bestuur en als je zo lang in het bestuur plaats hebt genomen, dan is er ook ruimte voor een groter afscheid.

IMG 9817aa BorderMaker

Beide heren zijn "echte doeners" en willen liever niet in de belangstelling staan. Toch werd er door tijdelijk voorzitter Marcel de Leijer en trouw Sparta-man JaapJan van Essen even uitgebreid stil gestaan bij alle werkzaamheden die de heren hebben verricht voor de vereniging in al die jaren.

IMG 9818aa BorderMaker

Nu is het tijd om het stokje door te geven aan de volgende generatie.

IMG 9823aa BorderMaker

Ook Wethouder van Gent nam nog even het woord en overhandigde de beide heren een grote medaille voor al hun inzet voor de sportvereniging.

Jaren geleden hebben de heren al een Koninklijke onderscheiding mogen ontvangen.

IMG 9885aa BorderMaker

Ook bij SV Sparta kan men nog wel een aantal mensen gebruiken die af en toe eens wat klusjes willen doen voor de vereniging.

Lijkt het u leuk om u in te zetten voor een sportvereniging, neem dan contact op met Marcel de Leijer via nummer 06-51496740.