veld 039 640x480 BorderMaker 3bb

Ronde van 't Veld - 6 juni

Na 2 jaar afwezigheid wordt op 2e Pinksterdag eindelijk weer de Ronde van 't Veld georganiseerd! De volgende categorieën komen aan bod:

12:00 uur - Dikke banden race

Bedoeld voor alle kids uit 't Veld, Zijdewind en de Moerbeek. Ze mogen kiezen of ze 1 of 2 rondjes over het parcours rijden en tijdens de race worden de rugzakjes weer gevuld met lekkernijen. Inschrijving is niet nodig en uiteraard zijn er geen kosten aan verbonden.

12:30 uur - Funklasse

Bedoeld voor alle wielrenners die regelmatig op de fiets zitten maar geen wedstrijdlicentie hebben. De funklasse rijdt 12 rondjes (+/- 24 km.) en de gemiddelde snelheid zal ongeveer tussen de 35 en 40 km/u zijn. Inschrijfkosten zijn € 7,50 graag contant of per pin te voldoen bij de inschrijftafel.

13:30 uur - Sportklasse/Amateurs

Bedoeld voor alle wielrenners met een sportklasse- of amateurlicentie bij de KNWU. Deze categorie rijdt 25 rondjes (+/- 50 km.) en de gemiddelde snelheid zal ongeveer tussen de 40 en 45 km/u zijn. Inschrijfkosten zijn € 7,50 graag contant of per pin te voldoen bij de inschrijftafel.

15:00 uur - Plaatselijke renners

Bedoeld voor alle wielrenners en wielrensters uit 't Veld, Zijdewind en de Moerbeek. Binnen deze categorie zijn er drie klassementen:

- plaatselijke heren (8 rondjes, totaal +/- 16 km.)

- dames (6 rondjes, totaal +/- 12 km.)

- jeugd t/m 15 jaar (5 rondjes, totaal +/- 10 km.)

De gemiddelde snelheid zal ongeveer tot de 35 km/u zijn. Inschrijfkosten zijn € 5,00 graag contant of per pin te voldoen bij de inschrijftafel. Jeugd t/m 15 jaar is gratis.

* Locatie inschrijving: Dorpshuis Harmonie, Zwarteweg 13a (tevens douchegelegenheid)

* Locatie start/finish: De Vriendschap, Rijdersstraat 92

* Daginschrijving is mogelijk maar voorinschrijving geniet onze voorkeur!

* De organisatie behoudt zich het recht voor om deelnemers in een andere categorie in te delen.

* Deelname aan de Ronde van 't Veld is geheel op eigen risico. De organisatie kan zodoende niet verantwoordelijk worden gehouden voor evt. valpartijen en daaruit voortvloeiende schade.

* Een week na het evenement worden alle persoonsgegevens verwijderd volgens de AVG.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website of u kunt evt. mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf je hier snel in.