IMG 1156aa BorderMaker

Toch nog op wedstrijddag inschrijven voor Paaspolderloop

Goed nieuws voor de twijfelaars en late beslissers: het is toch nog mogelijk om je op de wedstrijddag zelf nog in te schrijven voor de Paaspolderloop in Nieuwe Niedorp. Dit kan tweede paasdag vanaf 8.45 uur in dorpshuis Prins Maurits aan de Dorpsstraat, de vertrouwde uitvalsbasis voor de Niedorpse klassieker. Voor de inschrijving is het wel nodig de mobiele telefoon mee te nemen om een QR-code te kunnen scannen.

Voor de wandeltocht, de 5 km en de 10 km van het evenement was het dit jaar voor het eerst nodig vooraf (digitaal) in te schrijven. De inschrijftermijn liep zaterdagavond af, maar voor de late beslissers heeft de organisatie het nu toch mogelijk gemaakt om nog op maandagmorgen in te schrijven. Dat gebeurt door een QR-code te scannen, dus neem de mobiel mee. Deelname kost €5 voor de wandeltocht en €7,50 voor de 5 en 10 kilometer. Voor de 2 km en de loop achter de paashaas was opgave op de wedstrijddag zelf sowieso al mogelijk.

Het belooft maandag prachtig loopweer te worden en vele honderden wandelaars en hardlopers hebben zich al ingeschreven. Oftewel: er ligt tweede paasdag een prachtige Paaspolderloop in het verschiet. Met aan de start regionale toplopers als Ronald Schröer, Filmon Tesfu en Tom Hoogeboom; mannen die de 10 km ruim binnen de 36 minuten lopen.

De wandelaars kunnen om 9.30 uur van start, om 10.00 uur is de loop achter de paashaas, de 2 km start om 10.15 uur, de 5 km om 10.45 uur en de 10 km om 11.30 uur.