IMG 9235 640x480-BorderMaker

Lees hier onder het live-verslag van de wedstrijd DTS tegen Winkel van zondag 11 mei j.l..

Eindstand: DTS - Winkel 2 - 2

16.00 uur Einde wedstrijd Winkel KAMPIOEN!!!

15.55 uur. Het zijn zeer spannende laatste minuten van de wedstrijd. Vrije trap Youri Wegman loopt op niets uit.

15.50 uur. Gele kaart voor Winkel, penalty, DTS zet stand op 2 - 2

15.45 uur. Mooie aanval van Smit met Fijnheer, geen resultaat, kort daarna maakt Jeroen Smit doelpunt voor Winkel. Meteen wissel door blessure Smit, Roel Boukes er in.

15.40 uur. Het blijft spannend DTS maakt 1 - 1 gelijk. Stand bij Hollandia T - Con-Zelo 2 -1

15.35 uur. Winkelpubliek kan einde wedstrijd bijna niet afwachten, gaat het dan echt gebeuren? Wij weten het over ruim een kwartier.

15.30 uur. Eigen doelpunt van DTS na wissel van DTS speler. Winkel is  nu heel dichtbij kampioenschap.

15.25 uur. Spel  ligt kort stil ivm blessure aan DTS speler. Is meteen vervangen door nieuwe speler DTS. Nog een klein half uur te spelen, Stand bij Hollandia T - Con-Zelo 1 -1. Bij deze stand ziet het er goed uit voor Winkel, maar de bal kan nog raar rollen!

15.20 uur Wissel aan Winkelkant Bob la Croix er uit, Michiel Otjes er in. Gele kaart voor van Leeuwen.

15.15 uur. Overtreding van J. Limmen is gele kaart, vrije trap op gevaarlijke plaats voor DTS uiteindelijk gestopt door keeper Winkel. Geweldige kans voor Jeroen Smit, net over. Kortom, de wedstrijd is weer helemaal open zal spannend blijven tot de laatste minuut.

15.10 uur. Met een flinke regenbui is de tweede helft van start gegaan. De heren van beide teams strijden niet alleen tegen elkaar, maar ook tegen de elementen van het weer.

14.45 uur. De heren gaan naar de kleedkamer, de eerste helft zit er op. Terwijl de heren aan de thee zitten, blijft een groot gedeelte van het publiek op de tribune, om nog even na te praten over de eerste helft. Tot straks.

14.40 uur. Vlak voor de rust nog een mooie actie van Jeroen Smit, hij moet alleen nog een klein beetje wennen aan het kunstgrasveld. In de herkansing kwam hij binnen een paar minuten weer met een goede kans voor het doel, ook dit keer zonder resultaat. Spel verplaatst zich snel over het veld en maakt dat erg spannend voor het Winkelpubliek, dat hoopt op winst of gelijkspel van Winkel.

14.35 uur. Na een slap moment in de wedstrijd is er nu weer volop dreiging voor beide doelen.Bllijft het 0 - 0 met de thee in de pauze, of gaat er nog iets bijzonders gebeuren? Wij houden u natuurlijk op de hoogte. De ruim 300 bezoekers zitten of staan met samengeknepen billen. Keeperwissel bij DTS

14.25 uur. DTS komt nu ook meer in het spel, eerste dreiging voor Winkeldoel, mooie redding van keeper Nino Bosch. Nog helemaal niet te zeggen op dit moment, hoe wedstrijd zal aflopen. Spanning onder publiek is duidelijk te voelen langs de lijn en op de tribune. Zeer mooie kans van Winkel, op aangeven van Frank van Leeuwen, goede verdediging van DTS.

14.15 uur. Veel dreiging meteen al in de eerste fase van de wedstrijd voor het doel van DTS. Winkel speelt in het uit-tenue, het rood-zwart, het wachten is op het eerste doelpunt volgens veel mensen op de tribune.

14.00 uur. De wedstrijd is begonnen met de speler van de week. Niet alleen supporters uit Winkel en Lutjewinkel zijn aanwezig, maar er zijn ook veel mensen uit o.a. Kolhorn en Nieuwe Niedorp gespot. Iedereen zoekt beschutting om de wedstrijd toch een beetje droog te kunnen volgen. Het is nu echt begonnen. Een prettige wedstrijd!!

13.55 uur. Wedstrijd op het punt van beginnen, tribune zit bomvol met Winkel aanhang, dit kan voor de Winkelers wat dat betreft niet meer mis gaan, maar er volgen nog 2 x 45 spannende minuten. Fans zijn nog steeds van harte welkom!

13.30 uur. De warming up is begonnen. Nog even wachten en beginnen wij aan de spannende wedstrijd. Over ruim 2 uur weten wij meer.

13.00 uur, De eerste fans beginnen nu al binnen te druppelen op het terrein van voetbalvereniging DTS in Oudkarspel. Wij houden u op de hoogte over de ontwikkelingen rond en op het veld. Wie nog wil komen, is van harte welkom. Het sportterrein is te vinden aan de buitenkant van Oudkarspel. Tot straks!

10.30 uur, De regen komt met bakken naar beneden, maar daar trekken de echte fans zich niets van aan en gaan met regenpakken richting Oudkarspel, om maar niets van deze bijzondere wedstrijd te missen in het jubileumjaar van voetbalvereniging Winkel.

Vanaf ongeveer 13.30 uur zal het live verslag beginnen.