IMG 2735 BorderMaker

Schrijf je vanaf NU weer in voor Zestallencompetitie 2022 in het Park

Beste voetbalvrienden/-vriendinnen,

Het is eindelijk eindelijk weer tijd voor dé Zestallencompetitie 2022 in het park! De vooruitzichten zijn goed, dus we gaan een nieuwe inschrijfpoging wagen, onder het welbekende voorbehoud van toekomstige onvoorziene omstandigheden..

In de bijlage de inschrijfformulieren voor 2022, georganiseerd door en ten bate van de Stichting Evenementen Commissie Winkel. De eerste wedstrijddatum is (naar verwachting) begin Mei.

Inschrijfformulier én Speeldagenformulier volledig ingevuld UITERLIJK 20 MAART inleveren bij Robbie Schouten:

- Online: https://www.zestallencompetitie.nl/aanmelden/

- Post: Dorpsstraat 26, 1731 RG in Winkel

- Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Vragen of overleg? Contact onderstaande mensen gerust via app of mail

Na ontvangst van de inschrijfformulieren krijgt u de nota voor het inschrijfgeld en deze dient voor aanvang van de competitie te zijn voldaan.

Nieuwe teams en/of contactpersoon

Is iemand anders inmiddels contactpersoon van jullie team? Stuur deze mail dan even door en laat dit ons weten.

Ook kan het zijn dat er na 2 jaar nieuwe of vernieuwde teams willen meedoen (omgeving Winkel/Niedorp/'t Veld/Kolhorn/...); voel je vrij deze mail door te sturen ter promotie en/of aan te melden! Dan bespreken wij als organisatie de inschrijving t.z.t.

Bij de nieuwe poule-indelingen nemen we de meest recente eindstanden mee + jullie voorkeuren; ook wie een poule omhoog of omlaag gaat o.b.v de laatste editie. Mede afhankelijk van het aantal (nieuwe of gestopte) deelnemende teams in 2022.

Scheidsrechters

Zou jij (of weet je iemand) wel een wedstrijd willen fluiten? Laat het ons weten. Mochten we een te kort hebben, dan zullen er dit jaar teams worden aangewezen om te fluiten. Dit is verplicht, en bij niet op komen dagen kost dit 1 punt in de stand. Door het stijgend aantal teams en wedstrijden, en teruglopend aantal vrijwilligers, hebben wij simpelweg geen andere keuze.

Namens de organisatie Zestallencompetitie,

Jack Limmen

Kaj Tensen

Jeroen Smit

Sander Otjes

Chris Koopman

Robbie Schouten