aaaWhatsApp Image 2022 02 10 at 9.44.17 AM 002

Op de foto zijn de voorzitters te zien van TC Winkel en Niedorper Tennis Club, ze kijken heel blij, want sinds woensdagavond is de fusie van de verenigingen een feit.

Er is al heel lang geleden voor de eerste keer over gesproken, om wellicht samen te gaan als verenigingen. Voorzitters Alex van Essen (Winkel) en Mark Helder (Nieuwe Niedorp) hebben al menig gesprek gehad met elkaar en er is vooraf ook goed onderzoek gedaan of het haalbaar zou zijn. Het tenniscomplex in Nieuwe Niedorp heeft heel veel onderhoud nodig en nu is dan het moment gekomen dat de verenigingen samen verder gaan op het tenniscomplex aan de Hartweg in Winkel.

aaIMG 1078 BorderMaker

Op woensdagavond j.l. werd er op een speciale ledenvergadering gesproken met de leden en die stonden massaal achter het plan.

Er zal nog een nieuwe naam worden bedacht voor de nieuwe vereniging en verder zullen er nog wel een aantal belangrijke vergaderingen volgen, voordat alles geregeld is. Maar nu heeft men in ieder geval een datum dat men samen weer heerlijk kan tennisen op één complex, want vanaf 1 april a.s. spelen de leden van beide verenigingen alleen nog maar aan de Hartweg in Winkel en is er meteen veel meer activiteit op het sportpark, omdat er altijd wel leden een uurtje willen tennissen en er daardoor ook veel meer gezelligheid zal zijn op het complex.

aaIMG 5016 BorderMaker

Deze fusie is een opstap naar het nog te realiseren nieuwe sportcomplex, dat naar men verwacht over ongeveer acht tot tien jaar is gerealiseerd en daar werkt men dan ook nauw met de voetbalverenigingen uit Winkel en Nieuwe Niedorp en natuurlijk de handbalvereniging uit Nieuwe Niedorp.