Surfen 011 640x480

Sportservice Schagen biedt op de woensdagmiddagen kinderen van 8 t/m 16 jaar de mogelijkheid om kennis te maken met golfsurfen en kinderen vanaf 10 jaar t/m het voortgezet onderwijs de mogelijk deel te nemen aan een kennismakingsles windsurfen.

Golfsurfen:

Wie, wat, waar, wanneer?

Wie: deelname is voor de leeftijdsgroep van 8 t/m 16 jaar. Wanneer: de woensdagen van 3 juni t/m 1 juli Tijd: 13.30 - 15.00 uur of van 15.30 - 17.00 uur. Waar: Gedurende 1,5 uur krijgen de deelnemers les op het strand van Callantsoog (bij strandtent Vos). De lessen worden verzorgd door surfschool Callantsoog. De surfschool zorgt tevens voor de benodigde surfmaterialen (plank, kleding, etc.). Alle deelnemers dienen in het bezit te zijn van een zwemdiploma. Routebeschrijving: zie website www.surfschoolcallantsoog.nl Lengte/gewicht: vereist is een minimale lengte van 1.35 meter en een minimaal gewicht van 35 kilogram. Kosten: €7,50,- voor een les (normaal €20,00) inclusief gebruik van de benodigde materialen.

Per les kunnen er maximaal 8 deelnemers meedoen, vol=vol!

Windsurfen:

Wie, wat, waar, wanneer?

Wie: kinderen vanaf 10 jaar en jongeren van het voortgezet onderwijs. Wanneer: de woensdagen van 13 mei t/m 24 juni. Tijd: 13.15 – 15.00 uur. Waar: Gedurende 1 uur en 45 minuten krijgen de deelnemers les op het Lutjestrand bij Westerland. De lessen worden verzorgd door windsurfschool leerwindsurfen.nl. De surfschool zorgt tevens voor de benodigde surfmaterialen (plank, kleding, etc.). Alle deelnemers dienen in het bezit te zijn van een zwemdiploma. Routebeschrijving: zie website www.leerwindsurfen.nl Kosten: €7,50,- voor een les (normaal €20,00) inclusief gebruik van de benodigde materialen.

Per les kunnen er maximaal 6 deelnemers meedoen, vol=vol!

Let op! Bij zowel het golf- als windsurfen gaat het om een eenmalige kennismakingsles!

Mee doen?

Stuur een mailtje naar Talisa van der Fluit van Sportservice Schagen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met daarin de volgende info:

Onderwerp: golfsurfen of windsurfen

Leeftijd

Lengte

Gewicht

Data waarop echt niet beschikbaar (sportservice deelt vervolgens de kinderen in per datum)

Schrijf zo snel mogelijk in, want vol=vol!

Foto: Sportservice Schagen