golf 2

Beste golfers,

Helaas zijn er extra maatregelen nodig maar gelukkig kunnen wij iedereen nog laten genieten van een golfronde. Er zijn wel een aantal aanpassingen welke morgenochtend al van kracht zijn. Deze hebben wij ook reeds doorgevoerd in de bestaande boekingen voor de komende periode. Hierdoor kan uw geboekte starttijd tot 15 minuten later zijn geworden en zijn alle reserveringen aangepast naar 9 holes.

Aanpassingen boeken

Vanaf morgenochtend 19 december kan er uitsluitend nog voor 2-ballen gereserveerd worden en wordt er gestart om de 7 minuten. Omdat er hierdoor minder capaciteit beschikbaar is, is het alleen nog mogelijk een starttijd voor 9 holes te reserveren. Na uw ronde kunt u bij de receptie vragen of er plek is om nóg 9 holes te spelen.

Het is niet toegestaan om na uw 9 holes ronde door te spelen zonder overleg met de receptie. Zoals hierboven al aangegeven zijn alle bestaande 18 holes reserveringen teruggezet naar 9 holes. Alleen de eerste tijd blijft staan en deze kan tot 15 minuten afwijken van de gereserveerde tijd. Leden kunnen dit zien in de e-golf app. Bestaande boekingen met meer dan 2 personen zijn opgesplitst, 1-ballen worden samengevoegd.

Clubhuis & Shop 

Het clubhuis is open voor take away en dit gaan we morgen zo goed als mogelijk in deze korte tijd opstarten. Een mondkapje is hierbij uiteraard verplicht. Spullen in de shop kunt u blijven afhalen. (kerst) Cadeau’s kunt u voor uw ronde bestellen en na afloop afhalen.

Lessen

Lessen kunnen gewoon doorgaan, alleen geldt hier ook maximaal 2 personen. Bij meer deelnemers heeft de golfleraar hier een oplossing voor gevonden zodat de lessen volgens de geldende regels toch door kunnen gaan. Wij vragen u hierbij goed mee te werken om groepsvorming tegen te gaan.

Er wordt gevraagd om op het hele terrein niet aan groepsvorming te doen. We hopen dat u dit zelf goed wilt doen, zodat we hier niet steeds op hoeven toe te zien.

We gaan er evengoed een leuke tijd van maken!

Met sportieve groet,

Het Regthuys Team