IMG 9421bb 640x480-BorderMaker

We zijn er weer klaar voor, het seizoen kan beginnen. De eerst trainingen en oefenwedstrijden voor onze 1e teams zitten er reeds op. Zelfs de eerste gezellige zondag middag ligt al weer achter ons. Helaas is het nog wel steeds zo dat we op zoek zijn naar nieuwe vrijwilligers. Zo hebben we ook al een eerste wedstrijd achter de rug zonder kantinedienst, dit moet geen voorbode zijn voor het komende seizoen.

Hierbij dus nogmaals de oproep om wat te doen voor je club.

Wie zoeken we?

Medewerkers Kantine voor de zaterdag en zondag

Lijkt het je leuk om iedereen te voorzien van een bakje koffie of een biertje tijdens de wedstrijden? Meld je aan. Je bent altijd met een team van 2 en op zaterdag meestal een dagdeel. Bij voldoende animo ben je ca 2x per half jaar aan de beurt. Voor zondag is het een middagdienst met een gezellig volle kantine, dit doe je in groepen van 3 a 4 personen.

Coördinator kantinediensten zaterdag

Ben jij de planner die wij zoeken ? Op basis van de weekenden en de teams plan je een voorjaar- of najaar kantine diensten in.

Coördinator kantinediensten zondag

Ben jij de planner die wij zoeken ? Op basis van de weekenden en de teams plan je een voorjaar- of najaar kantine diensten in.

Coördinator Scheidsrechters zaterdag en zondag

Ben jij de planner die wij zoeken ? Op basis van de weekenden en de teams plan je de scheidsrechters is.

Scheidsrechters voor de zaterdag en zondag.

Durf jij het aan om een wedstrijd van de jeugd te fluiten of misschien zelfs wel de senioren heren of dames van onze 3e en 4e elftallen? Geef je dan op. Voor de zaterdagen zijn we op zoek naar jeugdscheidsrechters voor de team O13 en ouder. Voor de zondag gaat het om onze heren 3 en 4 en dames 2 en 3. Uiteraard ontvang je hiervoor kleding, drinken en wordt je begeleid door onze bestuursdienst.

Medewerkers Bestuursdienst

Voor aanvang van de wedstrijden zorg je samen met je partner van de bestuursdienst dat de velden gereed zijn voor de wedstrijden, haalt de kassa op voor de kantinedienst en zorgt voor de limonade voor de spelers en koffie voor de coaches tijdens de wedstrijden. Na de wedstrijden ruim je alles weer op en laat je de velden netjes achter. Je bent die dag het aanspreekpunt van de club. Bij calamiteiten handel je. Ook hiervoor geldt dat bij voldoende animo misschien 2 x per half jaar aan de beurt bent.

Jeugdtrainers en senioren trainer voor heren 3 en 4.

Lijkt het jouw leuk om een jeugdteam te trainen of moet je stage lopen voor school, wij zoeken jouw. Voor nu is er voor het team JO14 een actuele vraag voor een trainer. Denk jij de overige senioren nog wij bij te kunnen brengen op een gezellige vrijdag avond, meld je aan.

Hoe gaan we zoeken?

- Uiteraard mag je je gelijk aanmelden bij interesse.

Dit zien wij natuurlijk het liefste, echter ervaring leert dat dit vaak niet gebeurd.

- Via de coaches

Met alle coaches zal er gesproken welke ouders wij kunnen benaderen om ons te komen helpen.

- Belronde

In de laatste weken voor het nieuwe seizoen zullen wij mensen gaan benaderen met de vraag of ze vrijwilligerswerk willen gaan doen voor de club.

- Inloopavond

In de week van 30 augustus zullen wij een inloopavond organiseren om informatie te geven over de verschillende open staande functies.

Wij verwachten een bijdrage van iedereen, deze mooie club zijn we tenslotte samen. Laten we er met elkaar voor zorgen dat de vrijwilliger zich binnen deze club geen werknemer voelt maar met plezier en samen met vele andere een mooie en gezellige tijd beleefd.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vergeet niet je naam en telefoonnummer te vermelden en bij welk team je kind voetbalt. Alvast dank jullie wel.

Namens het bestuur, Aike Minnes

voorzitter vv Winkel