Gezondheidsbeurs 2016 LiselotteSchooaa BorderMaker

Op 12 juli om 14.30 uur bezoekt wethouder Theo Meskers Rabobank GameDay Hollands Kroon. Dit jaar is de locatie de Zuiderzeehal in Wieringerwerf. Wat in 2018 als evenement begon is als gevolg van de Corona maatregelen aangepast naar een 6 weken durend programma waar bezoekers gamen, sporten en op verschillende manieren met techniek in aanraking komen. Kijk op www.game-day.nl voor meer informatie. De wethouder krijgt een rondleiding en mag als eerste verschillende games uitproberen. De pers is hierbij van harte welkom.

Het unieke van Rabobank GameDay Hollands Kroon is dat het in een sporthal plaatsvind. Hier kan je oneindig veel sporten. TeqBall, subsoccer, panna knockout, voetvolley, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook buiten en op diverse verenigingen worden er activiteiten verzorgt door partners stichting Sport en Welzijn Wieringermeer, Link! en TeamSportservice. Je kan diverse clinics en workshops volgen. Waaronder geocaching, laser gamen, yoga, touwtrekken en nog veel meer.

Rabobank GameDay is een initiatief van Rabobank Kop van Noord Holland, Mee & de wering, Team Sportservice, de Koninklijke Marine, Tech@Connect, de KopWerkt!, SSWW en Link!.