188074054 4153739914664500 7460562979407494788 n

Terras

We mogen vanaf vandaag het terras weer (dagelijks) openen van 8.30 tot 20.00 uur. Onze volledige kaart met lunch en diner is er weer én we hebben lekkere nieuwe broodjes en gerechten. Hieronder de richtlijnen die we hanteren:

- Een mondkapje is op het terras niet nodig/verplicht, maar nog wel in het clubhuis!

- Gezien het beperkte aantal tafels kunnen we (nog) geen tafelreserveringen aannemen.

- Tot 19.00 uur kan er eten besteld worden i.v.m. de eindtijd van 20:00 uur.

- Tot 19.30 uur kunnen er borrelhapjes of kan een puntzak friet besteld worden.

- Tot 19.45 uur kan er een drankje besteld worden. Om 20.00 uur moet het terras helaas weer helemaal vrij zijn.

Avondgolf

Ook in de avonden is het WEER heerlijk om te golfen. We hebben nog anderhalve maand tot de langste dag! Op een mooie avond is het nu al mogelijk om tot 21.30 uur te spelen. De wind gaat ’s avonds vaak liggen en bij een ondergaand zonnetje is het puur genieten.

Boekingsregels

Met onze vaste boekingsregels was het altijd mogelijk om maximaal 2 boekingen vooruit te doen in een tijdsbestek van 3 weken. Tijdens de corona periode hebben wij dit ingekort naar 2 weken. Dit was via internet al zo ingesteld maar vanaf heden is dit ook zo als u telefonisch of bij de receptie boekt. Op de dag zelf kunt u eigenlijk altijd nog terecht, dan tellen uw toekomstige boekingen niet mee en geld deze regel niet. LETOP het is een misverstand dat er maar 2 x gespeeld mag worden in 2 weken tijd, want u bent iedere dag van harte welkom.

De reden dat we er scherper bovenop zitten is dat veel vooruit geboekte starttijden van leden op het laatste moment worden afgezegd, dat er 1 of 2 spelers in de flight niet komen opdagen of dat men van 18 naar 9 holes gaat. Deze "no-shows" zijn zonde, zowel voor u als voor ons. Ook zijn er leden die heel fanatiek vooruit aan het boeken waren en wekelijks alle mooie en vaste tijden vastleggen om er zeker van te zijn dat ze die tijd hebben "als" het dan uitkomt. Met 2 boekingen vooruit kunt u steeds 2 toekomstig gewenste tijden vastleggen en op de dag zelf dus ook nog een boeking maken. Bij vragen kunt u altijd bij de receptie terecht.

Tot ziens op de baan én op het terras!

Met sportieve groet,

Het Regthuys Team