IMG 5303 BorderMaker

Natuurlijk blijft de triathlon in Nieuwe Niedorp…

In deze tijden van corona moet een klein grapje kunnen. Hier bij PeWi is afgelopen week gepubliceerd dat de triathlon van Nieuwe Niedorp voortaan verplaatst zal worden naar Winkel.

Het zou hardhandig breken met tradities zijn als de triathlon uit Nierup zou verdwijnen. Juist de hobbelige Dorpsstraat, de drukte bij De Rijd en de gezelligheid op het Kerkeplein zorgen ervoor dat dit evenement al jaren succesvol is en dat er deelnemers uit het gehele land graag aan de start verschijnen. Dit gaat dus zeker niet veranderen en was dus inderdaad een 1 april grap!

IMG 9995aaa BorderMaker

Het is natuurlijk wel de vraag of het evenement doorgang kan vinden dit jaar. Het triathloncomité rekt zich tot het uiterste uit om het mogelijk te maken om op de zevende juli het startschot te kunnen lossen voor editie 2021. Met de gemeente zal het gesprek worden aangegaan of en hoe het evenement te organiseren zal zijn. Door de jarenlange ervaring van de organisatie zijn wij ervan overtuigd dat we in een kort tijdsbestek een mooi en veilig evenement kunnen neerzetten.

Zodra er meer nieuws is dan zullen wij dat hier weer melden. Achter de schermen werkt het comité keihard om een mooie editie neer te zetten. En dat is geen grapje!

Met sportieve groet,

Triathloncomité Nieuwe Niedorp