IMG 1009aa BorderMaker

De Paaspolderloop als publieksevenement; ook in 2021 gooit corona jammer genoeg roet in het eten. De traditionele loop en wandeling op Tweede Paasdag in Nieuwe Niedorp gaan dit jaar niet door. En toch is er nog wel wat te winnen begin april.

Pasen 2021 (4 en 5 april) is het dus wederom geen ‘klinkers en graspollen, paaspolderhollen’ in Nieuwe Niedorp. Hoe jammer ook. Toch vallen er prijzen te winnen, maar daar moet je wel wat voor doen.

Hardlopen of wandelen op eigen houtje kan nog wel. Alleen of met z’n tweeën, in elk geval kan het heel goed ‘coronaproof’.

Wie in de periode van zaterdag 20 maart tot en met maandag 5 april (tweede paasdag) een rondje rent of wandelt door Niedorp en hiervan een foto post op de facebookpagina van de Paaspolderloop, doet automatisch mee aan de Paaspolderloterij, waarmee diverse leuke prijzen zijn te winnen.

Dus doe gezond, trek eind maart/begin april de loop- of wandelschoenen aan, maak een mooie wandel- of hardloopselfie in of rond Niedorp en post deze op de facebookpagina van het evenement. Wie weet wat voor mooie prijs je rondje oplevert.

De prijswinnaars krijgen bericht van het Paaspolderloopcomité.