IMG 0101 BorderMaker

Beste golfer,

We zijn blij u nog steeds op de baan te mogen verwelkomen. Er zijn alleen wel extra regels waar we rekening mee moeten houden. Zo is het vanaf dinsdag 15 december alleen nog toegestaan om in een flight met maximaal 2 personen te spelen. Dit vullen wij op bijna dezelfde manier in als begin november, hieronder daarover een toelichting. Wij vragen om uw begrip en proberen het voor iedereen mogelijk te maken om een ronde te kunnen blijven spelen.

De lessen gaan gewoon door op de bestaande tijden, hierbij is het van belang om de nieuwe regels te respecteren. De golfleraar legt uit hoe de nieuwe regels werken. Mocht er een wijziging zijn voor uw lessen, dan wordt er contact opgenomen.

Aanpassingen

Vanaf dinsdag 15 december kan er uitsluitend nog voor 2-ballen gereserveerd worden.

Er wordt gestart om de 7 minuten, dit is één minuut meer ruimte tussen de flights dan begin november

Het is alleen nog mogelijk een starttijd voor 9 holes te reserveren. Na uw ronde kunt u bij de receptie vragen of er nog plek is om nog 9 holes te spelen.

Het is niet toegestaan om na uw 9 holes ronde door te spelen zonder overleg met de receptie.

Alle bestaande 18 holes reserveringen worden terug gezet naar 9 holes. Alleen de eerste tijd blijft staan, deze kan tot 15 minuten afwijken van de bestaande tijd. Leden kunnen dit zien in de e-golf app.

Bestaande boekingen met meer dan 2 personen worden opgesplitst. 1-ballen worden samengevoegd.

Het is absoluut niet toegestaan om met meer dan 2 personen samen te komen op het gehele golfterrein.

Het gebruik van een mondkapje is verplicht in het clubhuis!

Tot slot

Vanaf heden is opteeën door de baan heen verplicht. Dus alle slagen tot u de green heeft bereikt dienen te worden opgeteed. Het gebruik van een driver door de baan heen is niet toegestaan. Uiteraard wel op de afslagplaatsen waar u deze normaal ook gebruikt. Een aanrader is de ‘Smart-mat’. Dit is een klein matje waar u prettig vanaf kunt slaan, een setje wintertees of gewone tees volstaan natuurlijk ook.

Zoals gezegd; wij zijn erg blij dat wij u nog steeds kunnen laten genieten van het golfspel en hopen op uw begrip in de door ons genomen beslissingen.

Met sportieve groet,

Het Regthuys Team