IMG 0101 BorderMaker

Beste golfer,

Vanaf morgen kunnen we gelukkig weer met een ‘4-bal’ de baan in. Hierdoor is het ook weer mogelijk om 18 holes in te boeken en te reserveren. Tevens zullen de gebruikelijke 8 en 10 minuten weer als starttijden worden gebruikt. We willen iedereen graag nogmaals -dringend- verzoeken om een mondkapje te dragen in het clubhuis; zo houden we elkaar gezond!

Optee-wens

We hebben op dit moment (nog) geen optee-verplichting in de baan. Toch willen wij u vriendelijk vragen om dit wél te doen als u geen wedstrijd of qualifying-ronde speelt. Zeker wanneer de toplaag wat drassig is in deze natte periode. Zo speelt u lekkerder en blijft de baan in een betere conditie. Het gebruik van draagtassen juichen wij uiteraard ook toe om de baan zo mooi mogelijk te houden.

Pitchmarks

Wij willen iedereen vragen om extra goed op pitchmarks te letten. Door het natte en zachte weer is er wat ‘schimmeldruk’ en een niet gerepareerde pitchmark zorgt ervoor dat schimmels de kans krijgen om te groeien. Repareer s.v.p. niet alleen uw eigen pitchmarks, maar ook graag die van spelers, zo houden we met elkaar de greens in goede conditie! Bekijk hier een kort filmpje over de beste wijze van repareren!

Weer terug naar 4-ballen en 18 holes

Door het terugdraaien van de regels hebben wij de -bij ons- bekende groepjes die al geboekt hadden samengevoegd tot 3 of 4-ballen. Hierbij is ook de starttijd aangepast naar de nieuwe tijden. Als dit meer dan 15 minuten afwijkt van de geplande starttijd zullen wij contact opnemen. Zorg dat u ruim van tevoren aanwezig bent als u al een boeking heeft staan, want het kan dus iets eerder of later zijn. Op vrijdag t/m zondag boeken wij weer standaard bij en starten we om de 10 minuten. Op de andere dagen boeken we alleen bij een 1-bal bij (of laten we deze tussendoor starten) en starten we om de 8 minuten zoals voorheen.

Take-Away

We gaan volop door met onze take-away met lekkere drankjes, hapjes en broodjes, dus u hoeft niets van huis mee te nemen :) Als u 18 holes loopt kunt u de take-away ook (nog) op hole 8 bestellen.

We gaan er een mooi herst-/winterseizoen van maken en we blijven proberen om er het optimale uit te halen!

Met sportieve groet,

Het Regthuys Team