TAV

Een georganiseerde wedstrijdloop is dit jaar door de bekende redenen niet mogelijk. Toch staat er in december een Snertloop op het programma. Een virtuele variant, waarmee net als bij de normale loop een emmer overheerlijke snert van Uw Slager Broersen uit ’t Veld valt te verdienen. Hoe? Door in de periode van zaterdag 28 november tot en met zondag 13 december een van de vaste afstanden van de Snertloop (5, 12 of 16,1 km) te lopen en dit te registreren op een loop-app.

Ga vervolgens met de gelopen route op de app naar Uw Slager Broersen in ’t Veld (Rijdersstraat 87) en laat deze zien aan een van de medewerkers. Dan krijg je namens TAV en Uw Slager Broersen een emmertje ambachtelijke snert. Ophalen van de lekkernij kan van dinsdag 1 december tot en met 15 december. De slagerij is van dinsdag tot en met vrijdag open van 8.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 16.00 uur. Er wordt één pot snert meegegeven per deelnemer, die via de app moet kunnen aantonen één van de afstanden te hebben gelopen. Geen bewijs, geen snert.

Het leukst is het natuurlijk als u uw persoonlijke Snertloop loopt op de officiële route in en rondom ’t Veld. Dan kunt u de snert bovendien direct na de eindstreep ophalen; de slagerij is immers vlak bij de finish. Maar wie de 10, 12 of 16,1 km elders loopt, kan zich ook melden voor het ambachtelijke wintermaal.

De parcoursen van de diverse afstanden zijn te vinden op de website van TAV’80: www.tav80.nl.

Zie voor de spelregels en/of overige informatie: www.tav80.nl; https://broersen.uw-slager.nl/.

Poster Snertloop 2.0