IMG 3978aa BorderMaker

De overhandiging van het eerste exemplaar van het jubileumboek van de voetbalvereniging Nieuwe Niedorp verliep vrijdag op een iets andere manier dan men enkele maanden geleden in gedachten had.

Zo gooide het Corona-virus in de aanloop naar deze dag al aardig roet in het eten en mocht er een minimaal aantal mensen aanwezig zijn bij de uitreiking en nam niet Burgemeester van Dam, maar erelid Roel v/d Kooi het eerste exemplaar in ontvangst uit handen van de net aangetreden nieuwe voorzitter van de vereniging Johan Droog.

De heer v/d Kooi heeft in zijn hele leven heel veel vrijwilligerswerk verzet voor de vereniging en was dan ook een onmisbare kracht voor de vereniging. En met een aantal dingen heeft men daar anno 2020 nog veel profijt van.

De heer v/d Kooi was trots dat hij het eerste exemplaar mocht ontvangen en begon meteen te lezen, toen hij het exemplaar in handen had gekregen.

De makers van het boek, Ronald Goet, Hans Stammes, Harry de Jong en Jacqueline Busman hebben er een prachtig exemplaar van weten te maken met heel veel pagina's en foto's, waarbij de lezers regelmatig o, ja zullen zeggen.

In zijn toespraak vertelde Hans Stammes in het kort hoe het boek tot stand is gekomen. De samenwerking tussen de makers van het boek is prima verlopen.

Het boek zal vanaf komende week op verschillende plekken te verkrijgen zijn, daarover vertellen wij op zaterdag meer.

Er zit zelfs nog een extraatje bij het boek, maar dat vertellen wij niet, want dan blijft het een verrassing voor de kopers van het boek.

Wie het boek wil bestellen, gaat naar het speciale bestelformulier en het boek komt automatisch in de bus.