IMG 8425 BorderMaker

In Memoriam Cees Grootes

Afgelopen zaterdag 12 september ’20 bereikte ons het bericht dat Cees Grootes is overleden. Daarmee verloor Kolfclub/Soos OverdeHelft/SOS een zeer prominent lid. De laatste jaren zelfs erelid vanwege de speciale verdiensten t.o.v onze vereniging. Halverwege de 80er jaren van de vorige eeuw werd Cees, zoals vele Niedorpers, lid van de club. Op 1 maart 1989 toonde hij zijn betrokkenheid door zich te melden voor de functie van secretaris.

Het bijhouden van de administratieve zaken was Cees op het lijf geschreven en zo was hij ook verantwoordelijk voor het aanleggen en bijhouden van een archief waarin onze huidige secretaris nog wel eens het nodige kan terugvinden. Heel bijzonder is de lengte van de periode dat hij het secretarisschap heeft uitgeoefend nl tot 2 juli 2015.

Een periode van 26 jaar bestuursverantwoordelijkheid en ingewikkelde administratieve rompslomp die menigeen boven het hoofd zou zijn gegroeid, maar Cees hield stand ondanks alle mogelijke bestuurswisselingen. Zo konden alle leden met grote regelmaat briefjes ontvangen waarop perfect stond vermeld wie voor welke activiteiten zich waar moest melden. Vooral bij het begin van het wedstrijdseizoen in oktober kon je rekenen op een lijst van Cees, en dat was zeer welkom want dan kon je je afspraken daaraan aanpassen. Daarnaast was Cees een betrokken bestuurder die mede verantwoordelijk was voor het reilen en zeilen van het geheel. Kortom: zijn lidmaatschap is niet ongemerkt voorbij gegaan.

Wij wensen Janny en andere nabestaanden sterkte met het verwerken van het verlies.

Cees leeft in onze herinnering voort!

Bestuur en leden van Kolfclub/Soos OverdeHelft/SOS