20200619 171458 1aa

Vrijdagavond organiseerde Golfvereniging Regthuys in Winkel voor de 2e keer de Midzomeravond wedstrijd.

En weer was het schitterend weer. De wedstrijd stond in het teken van Scandinaviƫ: de kleuren rood/wit/blauw/geel, meiboom, bloemenkransen, rendieren, noem het maar op. Het terras was in die kleuren versierd en de deelnemers was verzocht zich in die kleuren te kleden. De meesten hadden hier gevolg aan gegeven, zodat al die kleurtjes de baan een vrolijk aanzicht gaven.

20200620 123023

Degene met de mooiste outfit kon een prijsje winnen. De deelnemers werden verzocht zich een 20 minuten voor hun start te melden aan de bar voor een kopje koffie/thee met Zweedse koek. Niet eerder om groepsvorming te voorkomen. Er wordt nog steeds gespeeld volgens de Corona richtlijnen van de NGF. De wedstrijd startte op zowel de Dijklus als de Tulpenlus: een 9-holes duo wedstrijd, spelvorm Texas Scramble Stableford. Onderweg werden de deelnemers getrakteerd op Zweedse balletjes met een glaasje Aquavit, korenwijn of golfbitter!

20200620 004546

Na afloop werden ze bij nieuwe klok, die vlak voor de wedstrijd onthuld was, verrast met een glaasje champagne met een zalmhapje. Geen prijsuitreiking! De prijzen worden als het weer mag, op een speciale wedstrijd dag uitgereikt! Nog een korte nazit, alles op afstand en daarna naar huis. Ondanks alle Corona maatregelen werd het een hele mooie, gezellige avondwedstrijd!

20200620 001952 BorderMaker

Winnaars:

Dijklus:

1. duo Fred Meijlis/Irma Klasen 21 punten

gedeeld 2. duo's: Marco en Ingrid Visser; Frank van Schagen/PĆ© Koppes 20 punten

Tulpenlus:

1. duo Ron van de Kamer/Dirk Borst 22 punten

gedeeld 2. duo's Leo Schuijt/Bob Franke; Jaap/Corrie Tukker; Peter Klitsie/Anneke Wiering 21 punten

Josje Langeveld won de prijs voor de mooiste outfit: zij kwam als Pippi Langkous.

Foto's: Anneke Wiering