IMG 0291 640x480 BorderMaker

Beste golfer,

Vanaf maandag (12.00 uur) mochten wij u eindelijk weer ontvangen op ons terras en in ons clubhuis. Om u weer extra te kunnen laten genieten hebben wij hier -binnen de geldende richtlijnen- zo goed mogelijk invulling aan proberen te geven.

Toelichting routing

De routing in en om het clubhuis blijft hetzelfde als in de afgelopen weken.

- De receptie/golfshop is bereikbaar via de entree van de receptie en u loopt hier weer uit via de achterkant van het clubhuis.

- De horeca is bereikbaar via het terras. Let op dat er één vaste route is en u niet tegen de looprichting in gaat.

- De toiletten en de kleedkamers zijn bereikbaar via de voorkant van het clubhuis. Er mag (nog) niet gedoucht worden.

Horeca

We hebben een leuke lunch-, borrel- en dinerkaart samengesteld. Iets eenvoudiger dan u van ons gewend bent, maar zéker niet minder lekker. Op de ramen maken wij met posters onze gerechten kenbaar. We hebben binnen 28 plekken en buiten 70. Bij goed weer is er dus bijna altijd wel plek, maar bij koud(er) of regenachtig weer zullen de (28) plekken in het clubhuis snel bezet zijn (normaal 96 plekken). Voor de horeca werken we met een korte gezondheidscheck (verplicht gesteld door het RIVM). Uw bestelling nemen wij bij u op en u wordt -op afstand- bediend. Dat wat u heeft besteld wordt dichtbij op de geplaatste uitgiftetafels gezet. Hier kunt u vervolgens uw bestelling vanaf pakken.

Indeling horeca

We werken veelal met tafels voor 2 personen. Op deze manier kunnen we aan zoveel mogelijk mensen plaats bieden. Bent u met 3 of 4 personen, probeer dan 2 tafels naast elkaar te vinden. Zijn deze er niet, dan is het helaas (even) niet mogelijk om op dat moment bij elkaar te zitten. Het is in ieder geval niet toegestaan om zelf tafels en stoelen te verplaatsen, het terras is namelijk exact ingemeten volgens de richtlijnen en wij rekenen hierbij op uw begrip en medewerking. Voor de keuken kan er tussen 12.00 en 19.30 uur besteld worden (borrelhapjes later ook nog).

Reserveren

Wij bieden de komende tijd alleen ruimte aan golfers, cursisten, trainers en deelnemers aan clinics. Dit moet allemaal via een reservering, óók het gebruik van de oefenfaciliteiten. Voor de horeca hoeft niet gereserveerd te worden. Wij zullen voorlopig ook geen tafelreserveringen aannemen om zo iedereen een gelijke kans op een plekje te bieden. Het zal -in deze fase- dan ook lastig zijn om met meer dan 4 personen gezellig bij elkaar te zitten, maar gelukkig mag er stapsgewijs steeds meer en hopen we dat ook dit binnenkort verleden tijd is. Uiteraard is het bij ons ook zo dat u bij gezondheidsklachten thuis moet blijven en u kunt uw (golf)reservering dan telefonisch kosteloos annuleren. Zo houden we elkaar gezond!

Tafelnummer

Wij hebben een nieuw kassasysteem en werken in de horeca -voor uw en onze veiligheid- met handkassa's, een mobiel én een vast pinapparaat. Door het gebruik van dit nieuwe systeem én de huidige situatie werken wij nu alleen nog met bestelling op tafelnummer en zullen wij de bon niet meer op naam zetten. Wanneer u de horeca verlaat rekent u de bon van uw tafelnummer af, ook als u na uw ronde nog gebruik denkt te gaan maken van de horeca. Het is even anders dan we gewend zijn, maar wel makkelijker en veiliger.

To Go

Mocht het te druk zijn in de horeca of u wilt even snel iets hebben, dan kunt u bij de receptie een heerlijk broodje To Go meenemen met een baanflesje of candybar. Uiteraard is een koffie/thee To Go ook nog steeds mogelijk (via het terras).

Bijboeken

We boekten de afgelopen weken niet meer bij in het weekend. Door de toenemende drukte gaan we dit op de vrijdag en zondag wel weer doen. Mocht u liever niet met anderen worden samengevoegd, dan kan dat dus op de overige dagen. NB: op donderdag en zaterdag is het vaak rustig(er) op de baan dan op andere dagen.

We hebben er zin in en gaan er samen met jullie een feest van maken!

Met sportieve groet,

Het Regthuys team