IMG 9168 BorderMaker

Beste golfer,

Wat een feest is het weer op de baan! Bedankt allemaal voor de complimenten over de baan en over de inrichting van ons clubhuis met het “To Go-concept”. Het werkt erg prettig en iedereen volgt goed de richtlijnen op. Naast de leden is er ook nog ruimte gebleken voor alle andere golfers die graag bij ons komen. We genieten ervan om iedereen weer zo enthousiast te zien!

Bijboeken

Vanwege de situatie zullen we voorlopig de starttijden niet bijboeken. Wel hopen we dat iedereen ons extra wil ondersteunen door vrienden en familie uit te nodigen om een rondje te golfen. Golf is namelijk een veilige manier om weer in contact te komen met diegenen die je al een tijd niet hebt gesproken; dus voor jullie een extra gezellige ronde en voor ons weer wat extra inkomsten :)

18 holes

Reserveren voor volgende week is vanaf heden mogelijk. 18 holes boekingen vanaf maandag kunnen op dit moment alleen telefonisch. Dit kunnen wij systeemmatig zondag pas aanpassen. Deze week houden we het nog bij 9 holes, maar tot nu toe kon in vele gevallen toch een 2e ronde van 9 holes worden gespeeld na overleg met de receptie.

“To Go-arrangement”

We hebben een leuk arrangement dat helemaal past in deze tijd. Zo kunt u optimaal genieten van een ronde golf. Vanaf 1 juni, als de horeca weer open mag, gaan onze standaard arrangementen weer in. Voor deze maand hebben wij het To Go arrangement (9h: € 42,- pp, 18h: € 63,50 pp):

- Ontvangst 20 minuten voor de starttijd met koffie/thee/fris; To Go met vers afgebakken gevulde koek of huisgemaakte boerencake.

- Ballenmuntje om in te slaan.

- 9 of 18 holes greenfee met een geluksballetje

- To Go Italian Flatbread met beleg naar keuze (erg lekker!)

- Na afloop een drankje of baanflesje To Go

Lessen

Na 2 maanden noodgedwongen golfpauze is het zeker goed om de swing weer even een APK’tje te geven. De golfleraren willen iedereen ook graag weer lesgeven en hebben hier een prima protocol voor. Ze hebben lastige maanden gehad en het zou leuk zijn als jullie ze weer willen steunen door lessen in te boeken. Voor alle founders, members, jaarkaarthouders en vrije golfer-pakkethouders bieden ze ook nog eens 15% korting aan op het 1e lesuur. Verenigingsleden hebben recht op een half uur gratis les en misschien is dit een mooi moment om deze te gebruiken?!

Lid worden?

Nu de baan weer open is en de mooie maanden eraan komen, is het misschien wel leuk om een onbeperkt speelrecht af te nemen. Wij hebben hierbij nu de optie om dit 4 maanden uit te testen, u kunt dan direct onbeperkt golfen. Waarschuwing: golf werkt zeer verslavend en eigenlijk wil niemand meer stoppen na 4 maanden!!

klik hier voor meer informatie