IMG 2086 BorderMaker

Beste golfer,

Wat hadden wij jullie graag morgen (29 april) weer ontvangen bij ons op de baan, maar helaas.... Wij mogen de baan nog niet heropenen en balen hier erg van. Dagelijks zijn wij bezig om de baan nóg mooier te maken, daarnaast zijn we met het team volop aan het klussen om de puntjes op de i te zetten. We zijn blij met de positieve berichten die wij ontvangen van de golfers. Bedankt voor de steun en support in deze bizarre tijden! Samen met de Vereniging zijn wij druk bezig om te kijken hoe wij straks weer op een verantwoorde manier leuke dingen kunnen organiseren en jullie extra kunnen laten genieten van het golfen. Zo hebben we al diverse dingen bedacht om onze vaste leden straks te bedanken!

Ontwikkeling

De NGF en NVG werken er hard aan om de golfbanen zo snel als mogelijk weer open te krijgen en hebben ook regelmatig contact met de overheid. Er wordt door hun verwacht dat het openen van golfbanen niet lang meer kan duren en uiterlijk 20 mei weer zal mogen. In België gaan de banen inmiddels weer open. Aan de hand van het golfprotocol dat ontwikkeld is en alle aanpassingen die we hebben gedaan, kunnen wij iedereen veilig van een ronde golf laten genieten. Zo zijn bijvoorbeeld de driving range matten aangepast met veilige plekken om les te geven, worden de toiletten deze week voorzien van automatische kranen en spoelknoppen, kunt u uw bal uit de hole halen zonder contact met de vlag of cup en hanteren we een uitgebreid intern hygiënebeleid.

Jeugd t/m 18 jaar

De jeugd t/m 18 jaar mag weer lessen en golfen. We gaan daarom de jeugdlessen op de zondagochtend weer opstarten vanaf 3 mei en de jeugdlessers hebben hier een mail over gekregen. Net als andere jaren worden de groepen ingedeeld op leeftijd en zijn de lessen op zondagochtend tussen 9 en 12 uur. De kosten bedragen € 10 per les en er zijn tussendoor leuke evenementen. Mocht u (klein)kinderen hebben die het ook leuk zouden vinden om golf te leren, dan kunt u ze hier ook voor aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naast deze jeugdlessen gaan we op de par 3 baan vanaf aanstaande vrijdag op verschillende vaste dagen een aantal leuke rondjes organiseren voor de jeugdlessers. De grote baan openen we pas wanneer iedereen weer de baan op mag.

Impressie van de baan

Bekijk hier het filmpje